iwasia123 21.11.05, 13:41 Czy podobają Wam się imiona Marcel i Marika, bo mi na początku bardzo się podobały, a teraz to już nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simonkapl Re: Imiona: Marcel i Marika 21.11.05, 13:44 Marcel mi sie podoba, nie powala z nog ale fajne.Natomiast Marika, koszmar.Ale to tylko moje zdanie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patysiak Re: Imiona: Marcel i Marika 21.11.05, 13:44 Marika jest super. Gdybysmy mieli coreczke tak bysme jej dali na imie.W Polsce to oryginalne imie a i miedzynarodowe wiec dzidzia jak podrosnie i bedzie czesto podrozowala nie bedzie miala problemu ze swoim imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
judyta2000 Re: Imiona: Marcel i Marika 21.11.05, 13:44 Moja kuzynka ma na imię Marika. Uważam, że to imię jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
kejti_82 Re: Imiona: Marcel i Marika 21.11.05, 14:15 ...mój mąż własnie wczoraj napomknął mi coś o Marcelu...Nawet mi się podoba, ale pod warunkiem, że zdrobnienie nie będzie brzmiało Marcyś... Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Imiona: Marcel i Marika 21.11.05, 14:31 Marcel - ok. Marika - pretensjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
karina66 Re: Imiona: Marcel i Marika 21.11.05, 15:43 A jeśli moja dzidzia będzie dziewczynką to będzie właśnie Marika albo Lena.Mi osobiście bardziej podobają się takie imiona niż Jasie,Stasie,Antosie i Franki ,których ostatnio jak mrówków.Ja sama mam mało spotykane imię(a 24 lata temu to już wogóle) i jestem z tego bardzo zadowolona. Karina i Dzidziulek Odpowiedz Link Zgłoś
sutra Re: Imiona: Marcel i Marika 21.11.05, 18:36 Marika pretensjonalne, a Marcel nie bardzo, choc moze byc. Marceli ladniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kika53 Re: Imiona: Marcel i Marika 21.11.05, 19:37 ja tez myslalsm o Marice,ale dziewczyny na forum mnie zniechecily.Wydawalo mi sie bardzo dziewczece,a teraz kojarzy mi sie z ryjkiem Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka27 Re: Imiona: Marcel i Marika 21.11.05, 23:00 Dlugo bylam na nie do obu. Jednak od miesiąca mam w domu Marcela - wiec Marcel tak Za to co do Mariki zdania nie zmienilam - corka mojego kuzyna ma tak na imie. I coz, dziecko nie zbyl ładne, z odstajacymi uszami a imię ciut wydumane i jakos mi sie kjuz tak ta Marka kojarzy Ja tez przed porodem szukalam potwierdzenia czy Marcel to dobry wybor, jednak najwazniejsze czy wam sie podoba, co cie obchodzi zdanie obcych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
ej-k Re: Imiona: Marcel i Marika 27.12.05, 12:18 Hej! Prosze, nie nazywaj dziewczynki Marika! A jesli juz tak nazwiesz, to nie wysylaj jej do Hiszpanii: tu slowo MARICA oznacza po prostu PEDALEK (wulg. homoseksualista, co by nie bylo watpliwosci) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś