chimba 25.11.05, 14:26 Czy ktos chodzi w ciazy do Invicty w Gdańsku do dr. Puzio? I czy jest dobry? Musiałam zmienic lekarza i nic o nowym nie wiem. Za informację bede bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdusia.c Re: Dr Puzio? 25.11.05, 14:30 Nic nie wiem niestety o tym doktorze, ale nie mogłam się powstrzymać, bo to moje panieńskie nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
traganek Re: Dr Puzio? 25.11.05, 18:04 bylam tylko raz na krotkiej wizycie i raz na usg- ale wydaje sie byc bardzo mily, ma fajne podejscie, na usg wszystko mi dokladnie tlumaczyl i staral sie rozluznic.ogolnie dobre wrazenie. a slyszalam ze jest bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes59 Re: Dr Puzio? 25.11.05, 19:17 Ja bylam u Dr.dopiero na paru wizytach.(tez musialam zmienic jak dr.Bockowski pozegnal sie z Invicta).Na podstawie tych wizyt nie moge powiedziec zlego slowa o dr.Jest bardzo opiekunczy,wszystko dokladnie tlumaczy,nic nie robi na wariata.Nie jestem exspertem w sprawach medycznych,ale wydaje sie,ze wszystko co robi robi dobrze.Pracowal w szpitalu na Klinicznej,teraz pracuje tylko w Inviccie na caly etat,wiec jest latwo dostepny.Wizyty u niego sa na NFZ,skierowania na badania daje bez oporow sam.(w soboty tez przyjmuje prywatnie)Na razie tyle moge o nim napisc.No moze jeszcze to,ze tytul doktora nauk medycznych chyba zobowiazuje do wiekszej wiedzy. Pozdrawiam.Mam nadzieje,ze bedziesz zadowolona z doktorka.(ja narazie jestem) Przepraszam za brak polskich liter. Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: Dr Puzio? 25.11.05, 22:05 Dzięki. Uspokoiłam sie trochę, bo wolę ginekologa kobietę. Zawsze chodziłam do kobiety... A mam jeszcze pytanie - mniej więcej ile ma lat dr. Puzio...? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wejda Re: Dr Puzio? 25.11.05, 22:47 Ja też chciałabym sie dopytać o jedną rzecz, a mianowicie o cenę za wizytę w invikcie?aaaaaaaa i jeszcze -jak długo sie czeka w kolejce do tego dra. z góry dziekuję wejda Odpowiedz Link Zgłoś
agnes59 Re: Dr Puzio? 27.11.05, 13:23 Zapomnialam dopisac.Dr.przyjmuje na NFZ.Prywatne wizyty kosztuja 60zl z USG. Co do oczekiwania na wizyte.Zawsze jak wychodze z wizyty zapisuje sie tak jak mi gin powie.Nigdy nie mialam problemu,chcialam za tydzien bylo za tydzien,jak za dwa to za dwa.Zreszta jak by cos sie dzialo niepokojacego w kazdej chwili w rejestracji wcisna Cie gdzies.Jak nie na NFZ to prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes59 Re: Dr Puzio? 27.11.05, 13:13 Witam. Czyli odwrotnie niz ja.Bylam u kobiety raz i wiecej sie nie skusilam. Dr.ma jakies 40 lat. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś