idalkas 01.12.05, 12:57 Miałam małowodzie w pierszej ciąży, na szczęście wszystko dobrez się skończyło. Czy cos takiego moze się powtórzyć przy drugiej ciąży, czy stan wód trzeba specjalnie kontrolować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lleonia Re: Małowodzie???? 03.12.05, 17:42 proszę napisz coś więcej. Jak to się dobrze skończyło? w którym byłaś wtedy m- cu? Jak mam malowodzie, jestem w 33 tygodniu, pozatym mam małą macicę i dzidzia ma za ciasno. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mamasebunia Re: Małowodzie???? 06.12.05, 16:08 Skończyło sie cesarką. Wcześnie dostałam skierowanie do szpitala, gdzie mnie nawadniali. Jednak ilość wód spadała i kiedy wynosiła 1 cm zrobiono cesarkę. Trzeba stale kontrolować robiac USG. Trzymam kciuki bedzie wszystko dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
81ewcia Re: Małowodzie???? 06.12.05, 21:43 Mamosebunia a w ktorym tyg. ciazy zrobili Ci cesarke??Ja rowniez mam malowodzie i malą macice,lekarz poinformowal mnie o wczesniejszym rozwiązaniu ciąży przez cc jak sie sytuacja nie zmieni.obecnie jestem w 32 tc. Pozdrawiam Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
mamasebunia Re: Małowodzie???? 06.12.05, 22:13 Ja byłam juz w 40 dc. Czekali tak długo z cc bo miałam łożysko niedojrzałe. Odpowiedz Link Zgłoś