arras-k 12.12.05, 12:23 Czy komuś zdarzyło sie by robił test ciążowy i by wyszedł on negatywny i po kilku dniach powtórzył ten test i wyszedł pozytywny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 12:26 u mnie w 2 ciąży tak było... Odpowiedz Link Zgłoś
arras-k Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 12:31 I po ilu niach robiłaś następny?Ja też być mozę jestem w drugiej ciaży, ale do zapłodnienia mogło dojśc ok. 1 grudnia i dziś robiłam test, miałam poczekać do jutra do porannego moczu, ale z cierpliwością u mnie cienko... Mam objawy takie jak przy pierwszej ciąży, robi mi sie strasznei nie dobrze z rana, mam ochotę wymiotować, byłam pewna ze wynik bedzei pozytywny ...a tu brak krestki...Kiedy mam zrobic test kolejny?Czy możliwe ze wyszedł negatywny, bo brałam mocz "z dnia" i tak szczerze mówiac to wcale mi się siku nie chciało za bardzo tylko musiałam "wydusić" troszkę na potrzeby testu Odpowiedz Link Zgłoś
bastet7 Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 13:01 Po 10 dniach to nie są objwawy ciąży, za wcześnie. POdobnie jak na test. Może to po prostu kłopoty żołądkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
arras-k Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 13:03 Też mi sie wydaje, ze na objawy troche za wcześnie.W pierwszej ciaży miałam ok. 5 tyg. ciaży mdłości, a teraz...Juz sama nie wiem co mam myśleć. Cyba poczekam do soboty i zrobie test rano Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 13:39 co do wczesnych objawów - u mnie pierwsze reagowały piersi - robiły się potwornie duże i było to bardzo szybko po zapłodnieniu. Drugiobjaw potworne zmęczenie już 2-3 tygodnie po zapłodnieniu gotowa byłam o 17-18 iść spać. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb arras-k 12.12.05, 13:37 dokładnie 7 dni później robiłam następny test i wyszedł pozytywnie. A było to dokładnie po 14 dniach od zapłodnienia (pierwszy test był po tygodniu i nie wyszedł, a przy pierwszej ciąży już wyszedł). W pierwszej ciąży tak się cieszyłam, że co kilka dni robiłam testy i za każdym razem te dwie kreseczki mnie cieszyły. W drugiej ciąży też byłam niecierpliwa i ta jedna kreseczka po tygodniu bardzo mnie zmartwiła. ALe tydzień później już było dobrze > krestki...Kiedy mam zrobic test kolejny?Czy możliwe ze wyszedł negatywny, bo > brałam mocz "z dnia" i tak szczerze mówiac to wcale mi się siku nie chciało za > bardzo tylko musiałam "wydusić" troszkę na potrzeby testu Jest to jak najbardziej możliwe. im mniejsza ciąża tym mniej stosownego hormonu i tym bardziej ranny, "skondensowany" winien być mocz. Powtórz za kilka dni test, moze za tydzień. Trzymam kciuki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nina78 Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 12:28 U mnie tez tak bylo, ale to nie musi byc zadna regula Jesli nadal nie dostaniesz @ test mozesz powtorzyc, albo najlepiej zrobic sobie test beta HcG z krwi. Jest on najbardziej miarodajny. Pozdrawiam i zycze oczekiwanego wyniku Odpowiedz Link Zgłoś
arras-k Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 12:33 A gdzie sie robi ten test z krwi ile kosztuje i czy trzeba być nadczo, kiedy są wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
kamila822 Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 12:31 u mnie też tak było, dopiero 3 test tokazał 2 kreski Odpowiedz Link Zgłoś
arras-k Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 12:32 To dlaczego jest napiane, ze daje 99% pewnosci, a ty musiałaś aż trzy testy zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia86 Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 12:37 Bo był zrobiony na pewno za wcześnie. Trzeba go robić w dniu spodziewanej miesiączki. Ja swój zrobiłam kilka dni wcześniej i nic, a potem 28 dnia cyklu i ciąża. Odpowiedz Link Zgłoś
anula_c Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 12:42 ja robilam test tydzien po tym jak mialam dostac okres. Robilam go po poludniu i wyszedl pozytywny. teraz sa takie testy ze nie trzeba go robic z samego rana, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 12:48 Najlepiej zrób test około końca cyklu, jak masz cykl 28 dniowy, to tak 27-28 dzień zrób sobie test. Wt4edy już Ci pokaże, jak jesteś w ciąży. Ja robiłam kiedyś w 22 dniu cyklu i wyszło"nie", a w 27 dniu "tak". Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
kamila822 Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 12:58 pierwszy tesr zrobiłam w dniu spodziewanej miesiaczki i nic, na drugim ( 3 dni pozniej) pojawiła sie słabo widoczna druga kreska i dopiero trzeci (ok 10 dni po spodziewanej miesiaczce) pokazał dwie grube kreski....... Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 12:50 Podejrzewam, że całej masie z nas- mi w terminie spodziewanej miesiączki negatywny, tydzień później już 2 kreseczki, które teraz mają 1.5 miesiąca Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chubus Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 13:02 we wtorek 6 grudnia negatywny, a w sobotę 10 pozytywny!I na 100% jesteśmy w ciązy! Asia Odpowiedz Link Zgłoś
arras-k Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 13:04 Jak robiłaś pierwszy 6grudnia to ile mniej wiecej było dni od owulacji? Odpowiedz Link Zgłoś
chubus Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 13:50 Nie mam pojęcia.Nigdy nie liczyłam, przy pierwszej ciązy nie pamietałam, kiedy miałam ostatnia miesiączkę))).Po prostu na luzaka. asia Odpowiedz Link Zgłoś
atenaza Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 15:04 dwukrotnie!!! brak @, test negatywny, po 3 tygodniach znowu test i znowu negatywny, badanie u gina nie stwierdzające ciązy (a był już 5 tc), po kolejnych trzech tygodniach test - wynik pozytywny CIĄŻA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ares1976 Re: Czy komuś zdarzyła sie taka sytuacjia?test ci 12.12.05, 15:14 U mnie tak było. Tydzień przed spodziewaną miesiączką wyszedł negatywny, a w dzień spodziewanej miesiączki pozytywny - przy czym zrobiłam 2 testy w ten dzień, najpierw pozytywny i potem dla potrzeb drugiego testu szybko napiłam się wody - i wtedy wyszedł negatywny (czyli siku musi być jednak trochę przenoszone) Odpowiedz Link Zgłoś