kaja102 12.12.05, 18:39 dziewczyny czy macie namiary na polozna z Zelaznej ktora mozna zamowic indywidualnie do porodu,a znacie ja z wlasnego doswiadczenia lub przez kogoś, mam kilka nazwisk ale nie wiem ktora wybrac, dzieki za wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karina66 Re: polożna z Zelaznej!! 12.12.05, 20:03 Na żelaznej wszystkie położne są bardzo dobre i moim zdaniem nie ma potrzeby wydawać mnustwo kasy.Tymbardziej,ze te "popularniejsze" biorą nawet 3000 zł.Ja rodziłam na żelaznej i moje dwie znajome(u jednej cc) i nie brałyśmy położnych.A i tak zostałyśmy obsłużone "pierwsza klasa".Koleżanki również po porodzie-tej po cc ciągle podawano dziecko a u drugiej dwa dni próbowano nauczyć dziecko ssać.Ja wyszłam ze szpitala 7 godz po porodzie więc nie wiem osobiście jak później wygląda sprawa ale do czasu wypisu cały czas jakaś do mnie zaglądała.Pomogła się wykąpać,przyniosła herbatę.Leżałam cały czas na porodówce(tej pojedyńczej). Karina i Dzidziulek Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kt do Karina66 12.12.05, 20:19 A czy Ty miałaś zarezerwowaną salę do porodu rodzinnego? Kiedy rodziłaś? Z tego co wiem np w maju i czerwcu nie ma szans rodzić na żelaznej "z ulicy", takie mają obłożenie. Czy masz jakieś info na ten temat? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
haganna Re: polożna z Zelaznej!! 13.12.05, 14:52 A skąd ty masz takie rewelacyjne informacje o 3 tys. pln??? Jeanette bierze 1500, reszta 1200 pln. Jakie 3000?!? Co do wydawania mnóstwa kasy, to nie każda położna może przyszłej mamie odpowiadać, więc lepiej będzie jak to ona zdecyduje z kim chce rodzić. Jeśli ma taką możliwość, to czemu nie. Co do listy położnych udzielających indywidualnie usług okołoporodowych, to znajdziesz ją na stronie szpitala św. Zofii. Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: polożna z Zelaznej!! 13.12.05, 15:48 stawka wzrosła,ale niewiele- inne położne 1500, Jeanette nie jestem pewna- niedawno rzeczywiscie też bylo 1500, teraz chyba(zaznaczam -chyba-)2000 Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: polożna z Zelaznej!! 14.12.05, 09:27 Jeanette bierze chyba 2000zł a inne położne 1500zł lub 1000zł. Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: polożna z Zelaznej!! 12.12.05, 20:31 Z całego serca polecam Madzie Witkiewicz. Rodziłam z nią 1.5 mś temu- dzięki niej poród przebiegł sprawnie, nie opuszczała mnie ani na chwilkę, świetna profesjonalistka i ciepła osoba. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaja102 Re: polożna z Zelaznej!! 12.12.05, 21:01 a masz namiary do tej poloznej , tel , maila? Odpowiedz Link Zgłoś
maga785 Re: polożna z Zelaznej!! 12.12.05, 21:28 Ja tez będe rodzic z Magda naprawde super osoba,chodzilismy do niej do szkoły rodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kaja102 Re: polożna z Zelaznej!!-do amwaw 13.12.05, 09:59 to znaczy gdzie napisalas namiary na polozna bo nie wiem ?( Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: polożna z Zelaznej!!-do amwaw 13.12.05, 11:14 Na pocztę prywatną( wchodzisz przez "poczta" na górnej listwie strony- obok "blogi""czat""usenet"). pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kt Re: polożna z Zelaznej!!-do amwaw 13.12.05, 11:31 Witam, ja również bardzo proszę o namiary na tą położną Z góry dziękuję. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
wilfrid Re: polożna z Zelaznej!! 13.12.05, 14:08 Namiary do wszystkich położnych z Żelaznej pomagających indywidualnie w porodzie są tu: www.szpitalzelazna.pl/index.php?id_page=147 Odpowiedz Link Zgłoś