malgocha66 12.12.05, 18:50 Witam mamy. Mam prośbę o informacje, może któraś z Was miała taką dolegliwość? Nie wiem co o tym myśleć a wizytę mam dopiero za 2 tyg. Martwię się czy to może mieć wpływ na zdrowie dziecka? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karina66 Re: białko w moczu w 33 tc.... 12.12.05, 19:57 Ja właśnie wróciłam od gina a w wynikach również mam białko.Powiedział,że to może być bakteria(choć czasem w ciąży białko w moczu występuje)i skierował na posiew.Gdy zapytałam czy to może być groźne dla dziecka odpowiedział,że tak(ale u mnie to 12 tc).Myślę,ze powinnaś zrobić posiew i jak coś wyjdzie to wcześniej się udać na wizytę.Z tego co wiem to bakterie na każdym etapie ciąży mogą mieć wplyw na dziecko. Karina i Dzidziulek Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia73 Re: białko w moczu w 33 tc.... 13.12.05, 09:02 ja też mam białko w moczu ginka kazała powtórzyć badanie i zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: białko w moczu w 33 tc.... 13.12.05, 09:18 Moze być wszystko, od b. błahych spraw po b. poważne- gestoza np, białko w moczu, obrzęki i podwyższone ciśnienie to 3 klasyczne objawy. Idź lepiej wcześniej do tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś