Dodaj do ulubionych

kocyk dla dzidziusia

02.01.06, 18:31
jaki najlepiej kocyk kupić? polarowy? i czy jeden kocyk wystarczy, czy
powinny być dwa, a może trzy? bo przecież okrywać dzidziusia trzeba cały
czas, a kocyk może się pobrudzić...
Obserwuj wątek
    • deotyma11 Re: kocyk dla dzidziusia 02.01.06, 18:57
      Ja dla swojej córci (już półtorarocznej) używałam trzy kocyki: cienki polarowy,
      gruby polarowy i taki całkiem zwykły, średniej grubości wszystkie standardowe w
      rozmiarze dla dzieci.
      • indra2 Re: kocyk dla dzidziusia 02.01.06, 22:13
        Ja kocyka używam tylko na spacery, w domu śpi w śpiworkach. Kupiłam 3 różnej
        grubości, tego najgrubszego na który się najbardziej wykosztowałam (Manterol)
        ani razu nie użyłam sad
        aga
        • kajka76 Re: kocyk dla dzidziusia 02.01.06, 22:20
          ja mam 5 albo 6 i w zasadzie wszystkie uzywam. dwa na pewno potrzebne mi sa na
          spacery jeden taki polarowy zapinany na suwaczek i tam chowam nozki corci a
          drugim nakrywam calasmile
    • karolcia86 Re: kocyk dla dzidziusia 02.01.06, 22:31
      Mi polarowy kocyk się nie sprawdził, bo po 2 tyg wyglądał jak psu z gardła.
      Wolę te zwykłe.
    • kssia Re: kocyk dla dzidziusia 02.01.06, 22:32
      Widzę, że termin masz tak jak ja na kwiecień. Pierwszą córeczke tez mam z
      kwietnia 14.04(teraz drugą też 28.04) więc z doswiadczenia Ci powiem że
      wystarcza dwa cieniutkie, miekkie polarowe kocyki + rozek, który po miesiacy
      uzywasz jak malutka kołderkę.
      pozdrawiam
      • sajpa Re: kocyk dla dzidziusia 03.01.06, 09:49
        ja kupiłam dwa bawełniane- zamiast kołderki- nie chcę kupowac rożka, bo nie
        wiem czy dziecko będzie lubiło być zawijane, a i ortopedzi nie mają najlepszego
        zdania o rożkach, nie chcę kołderki- bo niewink Kupiłam takie ze 100% bawełny,
        do tego poszeweczki- jeden bedzie do łóżeczka, drugi- kiedyś, na wiosnę do
        wózka. Nabyłam jeszcze dwa polarowe - bo tanie byływink, i stwierdziłam że się
        przydadzą na poźniej. Jednego chyba użyję od razu- mamy gondolę, która jest
        bardzo "cienka", żeby maluch nie marzł będę ją "wykładać" tym polarowym...to
        tylewink pozdrawiam
    • bouquet Re: kocyk dla dzidziusia 03.01.06, 11:18
      Ja kupiłam jeden cienki polarowy i jeden gruby taki mięciutki włochaty.
    • 1724qq Re: kocyk dla dzidziusia 03.01.06, 11:25
      Najlepiej mieć trzy!Jeden mniejszy do wózka,jeden większy do lóżeczka,z tych
      tradycyjnych grubszych,bo się nie mechacą!Ewentualnie jeden cieńszy polarowy,ale
      lepszy gatunek!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka