o_l_a3 02.01.06, 18:31 jaki najlepiej kocyk kupić? polarowy? i czy jeden kocyk wystarczy, czy powinny być dwa, a może trzy? bo przecież okrywać dzidziusia trzeba cały czas, a kocyk może się pobrudzić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deotyma11 Re: kocyk dla dzidziusia 02.01.06, 18:57 Ja dla swojej córci (już półtorarocznej) używałam trzy kocyki: cienki polarowy, gruby polarowy i taki całkiem zwykły, średniej grubości wszystkie standardowe w rozmiarze dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: kocyk dla dzidziusia 02.01.06, 22:13 Ja kocyka używam tylko na spacery, w domu śpi w śpiworkach. Kupiłam 3 różnej grubości, tego najgrubszego na który się najbardziej wykosztowałam (Manterol) ani razu nie użyłam aga Odpowiedz Link Zgłoś
kajka76 Re: kocyk dla dzidziusia 02.01.06, 22:20 ja mam 5 albo 6 i w zasadzie wszystkie uzywam. dwa na pewno potrzebne mi sa na spacery jeden taki polarowy zapinany na suwaczek i tam chowam nozki corci a drugim nakrywam cala Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia86 Re: kocyk dla dzidziusia 02.01.06, 22:31 Mi polarowy kocyk się nie sprawdził, bo po 2 tyg wyglądał jak psu z gardła. Wolę te zwykłe. Odpowiedz Link Zgłoś
kssia Re: kocyk dla dzidziusia 02.01.06, 22:32 Widzę, że termin masz tak jak ja na kwiecień. Pierwszą córeczke tez mam z kwietnia 14.04(teraz drugą też 28.04) więc z doswiadczenia Ci powiem że wystarcza dwa cieniutkie, miekkie polarowe kocyki + rozek, który po miesiacy uzywasz jak malutka kołderkę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sajpa Re: kocyk dla dzidziusia 03.01.06, 09:49 ja kupiłam dwa bawełniane- zamiast kołderki- nie chcę kupowac rożka, bo nie wiem czy dziecko będzie lubiło być zawijane, a i ortopedzi nie mają najlepszego zdania o rożkach, nie chcę kołderki- bo nie Kupiłam takie ze 100% bawełny, do tego poszeweczki- jeden bedzie do łóżeczka, drugi- kiedyś, na wiosnę do wózka. Nabyłam jeszcze dwa polarowe - bo tanie były, i stwierdziłam że się przydadzą na poźniej. Jednego chyba użyję od razu- mamy gondolę, która jest bardzo "cienka", żeby maluch nie marzł będę ją "wykładać" tym polarowym...to tyle pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bouquet Re: kocyk dla dzidziusia 03.01.06, 11:18 Ja kupiłam jeden cienki polarowy i jeden gruby taki mięciutki włochaty. Odpowiedz Link Zgłoś
1724qq Re: kocyk dla dzidziusia 03.01.06, 11:25 Najlepiej mieć trzy!Jeden mniejszy do wózka,jeden większy do lóżeczka,z tych tradycyjnych grubszych,bo się nie mechacą!Ewentualnie jeden cieńszy polarowy,ale lepszy gatunek! Odpowiedz Link Zgłoś