weronika5612 03.01.06, 15:16 czy pora jez bez znaczenia??rano czy wieczorem??jak minął termin @ i nadal jej nie ma spóźnia sie kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczka-85 Re: kiedy robić test?????? 03.01.06, 15:19 niby najlepiej rano ale teraz sa juz tak dobre testy ze jest to bez znaczenia. ja pierwszy test zrobilam po poludniu a drugi dla pewnosci nastepnego dnia i juz nie mialam watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
maliniaq Re: kiedy robić test?????? 03.01.06, 15:23 Przecież do rana tylko kilkanaście godzin... zrób rano, będzie pewniejszy ). I nie stresuj się, wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jesteś w ciąży, to będzie nauczka na przyszłość, żeby jednak stosować zabezpieczenia. Jeśli jesteś... to jesteś też najszczęśliwszą kobietą pod słońcem. Nosisz w sobie Wielki Skarb, którego znaczenia, nawet jeśli teraz nie doceniasz, to docenisz za kilka miesięcy. Nie martw się więc. Wszystko będzie dobrze. No i daj znać! Odpowiedz Link Zgłoś
weronika5612 Re: kiedy robić test?????? 04.01.06, 07:47 cześć wczoraj zrobiłam drugi test (taki z dzieckiem na obrazku Quick coś tam )i dosłownie od razu pokazała sie czerwona mocna linia różowa ale niebieska jest kontrolna a ledwie co jej widać wrecz trzeba sie wpatrzeć aby ją dojrzeć jutro zamierzam iśc do lekarza aby upewnić sie na 100% jakoś to bedzie najgorsze bedzie powiedzieć rodzicom później już z górki troszke do mnie nie dociera że za kilka m-cy bede miec bobaska Mysle ze bedzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś