livia19 Re: co na katar? 06.01.06, 14:08 Za wcześnie wcisnęłam enter, przepraszam. Od dwóch dni mam katar i czuje sie coraz gorzej. Jestem we wczesnej ciaży i boję sie brac niesprawdzonych leków. Jakie leki na katar mozna brać w ciazy? A moze znacie jakieś skuteczne domowe metody, nie szkodzące maleństwu? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: co na katar? 06.01.06, 14:11 W ciąży nie wskazane są krople obkurczające naczynia. Krople typu Euphobrium compositum czy Sterimar(woda morska)inhalacje sa bardziej na miejscu. pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
terry30 Re: co na katar? 06.01.06, 15:31 wlasnie przerabiam przeziebienie, ktorego zwienczeniem jest katar, mnie pomaga 2x dziennie wapno rozpuszczalne (w dawce ok 200mg), witamina C do ssania (ok. 200mg 3x dziennie)Rutinoscorbin 1-2 tabl, pozdrawiam i zycze zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: co na katar? 06.01.06, 17:18 Ja też polecam Euphorbium i Sinuspax do ssania w ciężkich przypadkach. Do tego dużo wietrzenia i nawilżaia! Zdrówka życze! Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8 Re: co na katar? 06.01.06, 17:20 nabezpeiczniejsza jest woda morska w sprayu do nosa ,później bedziesz mogła jej używać maleństwu do nawilżania śluzówki jak tak robię ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś