oliwka-24 09.01.06, 12:07 Tak się właśnie zastanawiam od którego tc występują ( mdłości, zachcianki itp..) jak to jest u Was? pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: od kiedy mdłości? 09.01.06, 12:10 mi sie zaczęły mdłości w ubiegłym tygodniu-8 wg OM-a zachcianki? no nie wiem, ale truskawek bym zjadła i kurczaka w panierce i zrazy wołowe z kiszonym ogórkiem sama oceń Odpowiedz Link Zgłoś
groszek28 Re: od kiedy mdłości? 09.01.06, 12:15 U mnie mdłości zaczęły się w 7tc i zaczęły stopniowo mijać w 12 tc. a zachcianki mam dopiero teraz - w 9 miesiącu Zjadłabym słonia. A może będziesz fuksiarą i nie będziesz rzygać? Życzę Ci tego z serca całaego, bo to nic miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: od kiedy mdłości? 09.01.06, 12:18 a ja mdłości nie miałam wcale tylko jedzenie mi na początku śmierdziało i nie miałam ochoty na wiele rzeczy. Do 4mca -odrzucało mnie od kawy 3-5mc to chlałam mleko i co wieczór jadlam chleb z dżemem.Poszło tego przez ten czas z 10słoiczków(domowej roboty czereśniowy i powidła mniama po 5 mcu nadal sporadycznie dźemik ale częsciej twaróg, musli i chleb z wędliną i ćwikłą z chrzanem Odpowiedz Link Zgłoś
ggg22 Re: od kiedy mdłości? 09.01.06, 12:22 Ja nie jestemw ciąży ale zastanawiam sie, bo mówi sie tylko o mdłosciach zachciankach a czy spotkałyscie sie ze kobiete w ciązy całkowicie odrzuca od jedzienia?Powiedzmy zero zachcianek, ububionych potraw tylko wszytko jest bee?? Odpowiedz Link Zgłoś
christych Re: od kiedy mdłości? 09.01.06, 12:58 U mnie zaczeły się mdłości i zmiana smaków zanim się dowiedziałam, że jestem w ciąży- 5-ty tydzień. Za to szybko się skończyły - gdzieś ok. 9-tego tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
monikar26 Re: od kiedy mdłości? 09.01.06, 13:05 u mnie w pierwszej ciąży też mdłości zaczęły się gdzieś w 5 tc i trwały nieskończenie długo - do 4 miesiąca. Teraz mam tylko lekkie mdłości, bez zwracania wszystkiego. I dobrze, bo inaczej nie poradziłabym sobie z 5,5 miesięcznym niemowlakiem Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: od kiedy mdłości? 09.01.06, 13:16 Ja nie miałam mdłości wcale (na szczęście, rzecz jasna), zachcianek też nie poza jedną - lodami To była moja pierwsza ciąża (teraz córka ma 27 m-cy). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś