Dodaj do ulubionych

piersi w ciąży

19.01.06, 18:20
jestem w 22tc a moje piersi wogóle sie nie powiekszyły. dodam że nie są zbyt duże. jak to wyglada u was?
Obserwuj wątek
    • ania_114 Re: piersi w ciąży 19.01.06, 19:29
      mi piersi urosly ogromne ale wcale sie z tego nie ciesze bo zrobgily mi sie
      obwisle, wiotkie i mam duzo rozstepowsad
      • inia1984 Re: piersi w ciąży 19.01.06, 19:48
        a moje zawsze duże zrobiły sie jeszcze większe i są okropnie ciężkiesad((((((
    • zanetastocka Re: piersi w ciąży 19.01.06, 20:22
      Ja na dziś ma termin i moje piersi także się nieznacznie powiększyły. Dodam, iz
      także nie były duże przed ciążą.
    • joann14 Re: piersi w ciąży 19.01.06, 20:25
      Ja nine wiem co jest grane ale ani okresu ani na tescie nie pokazuja sie dwie
      kreseczki a piersi mam wielkie i bolace.
    • gonia28b Re: piersi w ciąży 19.01.06, 20:49
      Zawsze miałam dosyć duże - rozm. 75C, ale już w 3 m-cu ciąży musiałam kupić
      staniki w rozm. 75D. Ale ogólnie nie narzekam. Dbam o nie, stosuję codziennie
      po kąpieli naprzemienny zimny i ciepły prysznic, smaruję je też kremem przeciw
      rozstępom tym samym co brzuch.
      • guzmania do goni28b 19.01.06, 20:54
        Możesz zdradzić co to za krem?Poszukuje dobrego kremu na rozstępy.Pozdrawiam.
        • gonia28b Re: do goni28b 19.01.06, 21:21
          Używam Ziajkę przeciw rozstępom dla kobiet w ciąży. To jest chyba najtańszy
          krem ze wszystkich dostępnych. Kosztuje ok. 12 zł. Ponadto ważny jest też
          dobry, tzn. dobrze nawilżający żel pod prysznic. Dotychczasowy zmieniłam na
          Palmolive Naturals z mleczkiem oliwkowym lub też z mleczkiem migdałowym. Też
          niedrogi - ok. 7 zł za opak.
    • patinka6 Re: piersi w ciąży 20.01.06, 18:24
      czesc. jestem w 9 tc, tez moj biust nie nalezy do zbyt okazałych!!! jak na razie z poczatku bolaly, teraz przestaly a i sie nie powiekszyly! Kazda z nas przechodzi to cudowne 9 miesiecy indywidualnie, Podobno w 16 tygodniu osiagaja wielkosc docelowa, ale z wiem, ze roznie to wyglada.
      • malinka255 Re: piersi w ciąży 20.01.06, 18:38
        Ja miałam przed ciąża 80 d albo 85 c, w pierwszej ciązy zmieniałam rozmiar
        stanika 3 razy, na coraz większy; ale po 10 mies. karmienia moje piersi były
        normalne, jak przed ciążą.
        Teraz druga ciąża, piersi tez rosną.
        malinka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka