madzilka 01.02.06, 16:00 Witam Kłuje mnie kolo lewego boku na lini pępka, tak jakby kolka. zaczelo sie w nocy przy przekrecaniu i wyciagnieciu nog, no i dzisiaj caly dzien, szczegolnie przy chodzeniu, moze wiecie co to moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolska1 Re: kłucie w boku 01.02.06, 16:05 Przepraszam ale tylko sie dołączam do prośby o odpowiedź , bo mialam dokladnie to samo , tylko w prawym boku .Wzięłam nospę i przeszło ale nie bylo to przyjemne .Dzis zaczynam 8 miesiąc.Może i Ty spróbuj ? Odpowiedz Link Zgłoś
asia249 Re: kłucie w boku 01.02.06, 18:58 ja również sie dołączam do pytania bo tez takie kłucie miałam w prawym boku ale tylko czasami teraz sie jakoś uspokoiło ale nie mam pojęcia z czego i dlaczego tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
monia2008 Re: kłucie w boku 01.02.06, 21:50 Cześć dziewczyny. Ja jestem w 15tc a w 12tc czułam też kucie w boku. Mój lekarz zalecił regularne wypróżnienie się i czopki glicerynowe. Problem zginął. Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 czy to kłucie w boku jest silne? 01.02.06, 22:14 czy takie że po prostu czujecie...a pojawia się raz z tej strony raz z tej? przeszkadza wam czy jest do zniesienia? Odpowiedz Link Zgłoś
tonkabean Re: czy to kłucie w boku jest silne? 01.02.06, 22:59 W 28 tc miałam podobną dolegliwość, pół dnia odczuwałam dziwny skurcz i ból w prawym boku. Gryzłam się, ale w końcu zadzwoniłam do ginki, która powiedziała, że to rozciągające się więzadła, co jest zupełnie normalne. Najlepiej położyć się na boku i odczekać. Przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś