agnes783 15.02.06, 15:20 Czy hemofer ma wpływ na przemiane materii? Od kilku dni mam okropne rozwolnienia, czy to może byc spowodowane własnie żelazem? Męczące to... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia_m2 Re: Hemofer i rozwolnienia 15.02.06, 15:31 Ja kończę 2 op. Hemoferu , biorę 3 x1 dziennie , też tak mam , nie codziennie ale dość często mam biegunki , latam czasami 4-5 razy dziennie . Takie mogą być objawy ale jeśli nie boli Cię brzuch i nie jest to uciążliwe to nic nie szkodzi , tak mi powiedziała moja ginka. W sumie to wolę to niż zaparcia ) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia4567 Re: Hemofer i rozwolnienia 15.02.06, 17:02 ja biore hemofer,dwie tabletki rano i mam raczej zaparcia a nie rozwolnienie ale to zalezy od organizmu chyba Odpowiedz Link Zgłoś
kejti_82 Re: Hemofer i rozwolnienia 15.02.06, 17:07 ...ja biorę pierwsze opakowanie 1x1 dziennie i jakoś nie zauważyłam zmian w tych sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Hemofer i rozwolnienia 15.02.06, 21:12 miałam mdłości i rozwolnienia. lekarz zmienił mi lek Odpowiedz Link Zgłoś
igus_tryn Re: Hemofer i rozwolnienia 15.02.06, 21:21 Jak brałam hemofer to z początku też miałam rozwolnienie, które z czasem zmieniło sie w zatwardzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.mack Re: Hemofer i rozwolnienia 16.02.06, 13:51 ja biorę już 3 miesiąc po 1 tabletce i mam zaparcia , nie pomagają jogurty , jablka czy duże ilości napojów . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gloria2 Re: Hemofer i rozwolnienia 16.02.06, 14:40 Mogą być rozwolnienia. Nawet w ulotce tego leku jest napisane, że możliwa jest taka reakcja. Ja też tak mam, ale się nie przejmuję, bo żelazo mimo biegunek się wchłania, co widać po badaniach morfologii krwi. Odpowiedz Link Zgłoś