andzia824 07.03.06, 14:29 Bardzo proszę panie, które zaszły w ciążę pomimo brania tabletek o napisanie mi, jak się zorientowały, jakie były ich objawy i kiedy te objawy wystąpiły. Jeszcze raz bardzo proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkolasinska Re: Ciąża mimo brania tabletek??!! HELP!! 07.03.06, 14:31 Po 1 opakowaniu w trakcie 7 dniowej przerwy nie pojawiła sie umnie miesiaczka. Poszłam do lekarza po ok 2 tyg. i okazało sie ze jestem w ciaży , to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia824 Re: Ciąża mimo brania tabletek??!! HELP!! 07.03.06, 14:37 Dzięki. Ja mam okres. Wydaje mi się, że jeśli w ogóle mogłam zajść w ciążę, to chyba byłoby to w grudniu. Od tamtej pory miałam okres 3 razy. Może po prostu panikuję na zapas. Obudziłam się dzisiaj z okropnie bolącymi piersiami. A właściwie sutki mam tak wrażliwie, że podrażnia je nawet biustonosz. Nie wiem jakie może być inne logiczne wyjaśnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
moreno500 Re: Ciąża mimo brania tabletek??!! HELP!! 07.03.06, 14:53 logiczne wyjasnienie może być takie, że tak reagujesz na tabletki, to też są hormony i różnie na nas wpływają Odpowiedz Link Zgłoś
andzia824 Re: Ciąża mimo brania tabletek??!! HELP!! 07.03.06, 15:00 Owszem, ale ja te same tabletki biorę od pięciu lat i nigdy wcześniej mi się to nie przytrafiło. A przynajmniej nigdy wcześniej ta nadwrażliwość nie była aż tak duża. Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: Ciąża mimo brania tabletek??!! HELP!! 08.03.06, 08:56 Naljlepsze rozwiązanieto wizyta u ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś