rak75 29.03.06, 12:36 Zapomniałam ostatnio zapytać sie lakarza. Nie bolą mnie łydki , troszkę spuchły mi stopy i ręce. ALE BOLĄ MNIE UDA , szczególnie w nocy ( czasami przez to budzę sie ). Czy któraś też tak ma ? Jestem w 35 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlota123 Re: bolą którąś uda ? 29.03.06, 12:41 Mnie nie bola uda ale za to kolana, w nocy jest to ból nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
milady99 Re: bolą którąś uda ? 29.03.06, 12:44 Mnie pod koniec tak potwornie bolała wewnętrzna strona ud, że prawie nie mogłam chodzić. Zrobiło mi się pod skórą dość duże zgrubienie i to przy każdym ruchu mocno bolało. Lekarka, do której z tym poszłam zupełnie nie wiedziała co robić, najpierw chciała mnie wysłać do chirurga, ale chwilę później powiedziała, że może lepiej przeczekać i niczego z tym nie robić. Bałam się, że będę miała kłopoty przy porodzie (bo naprawdę prawie nie mogłam się ruszać), ale ból porodowy i stres zronił swoje - tych ud już nawet nie czułam...A po porodzie przeszło zupełnie... Odpowiedz Link Zgłoś