becik1 03.04.06, 20:04 No to juz zaczynam czekać na dzidzie zobaczymy ile posiedzi jeszcze w brzuszku. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_warka Re: 38 TC 03.04.06, 22:15 Witaj. Również zaczynam 38tc i wielkie oczekiwanie. To nasze drugie maleństwo. Życzę Tobie i innym oczekującym szcześliwego i szybkiego rozwiazania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agussam Re: 38 TC 03.04.06, 22:23 Hej dziewczyny!!! Ja też właśnie zaczęłam 38tc i właśnie skończyłam pakowanie torby do szpitala też czekam niecierpliwie, bo wiem, że te 2 tygodnie może się przyspieszyć, ale też niestety wiem, że mogą to być 2 tygodnie w tę drugą stronę. Oby nie! Wam również życzę szybkiego i szczęśliwego rozwiązania!!! Pozadrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1stkasia Re: 38 TC 03.04.06, 22:30 Hej ja chyba tez zaczełam 38 tc bo jesli jest juz 37t 3dni to chyba juz 38 tyd. Termin mam na 23 , jestem w trakcie remontu!!! mam łozeczko, przewijalke po pierwszym dizecku, troche rzeczy dla malenstwa po tym pierwszym, ale jeszcze nie mam srodków pielegnujacych dla mnie i malenstwa, nowych ubranek, fotelika i wózka. Mam nadizeje ze zdaze za tydz przed siewtami- bo Świeta mamy u rodzicó wiec przygotowania mi odpadaja. Mam nadzieje ze dam rade Odpowiedz Link Zgłoś
agussam Re: 38 TC 03.04.06, 23:09 ja też mam termin na 23 kwietnia ja już prawie mam wszystko skompletowane, bo wszyscy mi mówią, że wyskoczy mi zajączek na święta lekarz też mówił, że prawdopodobnie nie dotrzymam do 23 więc tym bardziej już czekam. Co prawda to jeszcze całe 3 tygodnie, ale człowiek zawsze spokojniejszy jak już wszystko ma. Trzymam za Ciebie kciuki i wesołych świąt! )) Odpowiedz Link Zgłoś
1stkasia Re: 38 TCagussam /ba_warka 03.04.06, 23:20 Dzieki za słowa otuchy- choc ja wierze ze nie bedzie "zającza" i spokojnie po Swietach przybędzie czyli w miare terminowo. A Ty agusssam dlaczego mialabys wczesniej urodizc? Odpowiedz Link Zgłoś
agussam Re: 38 TCagussam /ba_warka 03.04.06, 23:32 nie mam żadnych objawów, ale podczas ostatniej wizyty u lekarza (na podstawie badania) powiedział, że może to nastąpić w każdej chwili. ja osobiście nie czuje, że będzie to wcześniej, za to wszyscy ludzie naokoło (nawet ekspedientki w sklepach ) mówią, że już lada moment - nie wiem skąd oni tacy prorocy, ale to podobno widać po twarzy...Ja w każdym razie cierpliwie czekam I chyba też wolałabym po świętach, przynajmniej jeszcze dobrze pojem Odpowiedz Link Zgłoś
ba_warka Re: 38 TC 03.04.06, 23:14 Również mam termin na 23.04.Mam już wszystko-po synku(2latka i 4 mies),no kosmetyki i pieluszki oczywiście dokupiłam Spokojnie z tymi sprawunkami 1stkasia a na pewno dasz radę!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś