mlenka78 13.04.06, 09:50 Cześć dziewczyny!! Czy któras z Was moze robiła USG u pani dr Ciach w gabinecie w Medisonie, chciałabym sie dowiedziec ile taka wizyta z USG kosztuje. Z góry dzieki i pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosika78 Re: Dr Ciach -Gdańsk 13.04.06, 13:24 80 zł, ona prowadzi moją ciążę i nie wiem, czy to przypadkiem nie ma znaczenia, jeśli chodzi o cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
mlenka78 Re: Dr Ciach -Gdańsk 13.04.06, 20:18 Hej Gosiu moja tez prowadzi i to po raz drugi tylko że w pierwszej nie robiłam u niej nigdy USG w gabinecie a jedynie w przychodni ( usg robił dr Doering) tym razem natomiast ona będzie robiła a czy nie wiesz przypadkiem jak to jest jesli chodze do niej do przychodni a na usg do gabinetu w Madisonie to jest jakas różnica w cenie??? Z góry dzięki i pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: Dr Ciach -Gdańsk 14.04.06, 10:51 NIestety tego nie wiem... Ale jak chcesz oszczędzić, to polecam Ci, żebyś poszła sobie do pana Puzio do INVICTY. Tam zapłacisz 60 zł, a jak będzie Ci się chciało dłużej poczekać to i na NFZ da radę. Mają dobry sprzęt, poza tym plusem jest to, że masz wieeelki ekran na wprost przed oczami i bez wyginania się możesz sobie dzidzię pooglądać. Fajnie! Puzio jest miód malina, zresztą kolega naszej dr Ciach... Odpowiedz Link Zgłoś
mlenka78 Re: Dr Ciach -Gdańsk 14.04.06, 13:00 Wielkie dzięki i pozdrawiam serdecznie Magda Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: Dr Ciach -Gdańsk 14.04.06, 16:48 Acha, wesołych świąt wogóle i oczywiście szczęśliwego rozwiązania U mnie to już niedługo (36 tc), pierwsza dzidzia więc lekki stresik mnie męczy, ale staram się go "przerobić" na mobilizację Napisz jeszcze tylko, gdzie pierwszego malucha rodziłaś. Ja na razie zdecydowana jestem na WOjewódzki... Chociaż doktorka mnie namawia na Kliczną... Odpowiedz Link Zgłoś
mlenka78 Re: Dr Ciach -Gdańsk 14.04.06, 21:20 Witam raz jeszcze Pierwszy bąbel był planowany na szpital wojewódzki ale pojechałm na rutynowe ktg na Kliniczna do dr Ciach, okazało sie że małuch powoli juz ma dość a że był 5 dni po terminie to pani dr położyła mnie na salę no i urodziłam, fakt że nie chciałm na Klinicznej ale teraz niczego nie żałuje. Miałm ten komfort że pani dr była i przy moim porodzie i potem mnie szyła a następnego dnia było miło ją zobaczyć na obchodzie to takie moje osobiste wrażenia jakos tak "swojsko" było , więc teraz to bez zadnego zastanawiania się będą pedziła na Kliniczną. Ale ogólnie decyzja jest Twoja. Pozdrawiam i zyczę lekkiego porodu. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: Dr Ciach -Gdańsk 14.04.06, 21:59 No widzisz, gdybym mogła być pewna, że ona będzie miała dyżur akurat, to bez najmniejszego zastanawiania się bym uderzała na kliniczną. Wzbudza babka zaufanie i wogóle zawsze jestem spokojna po wizytach u niej. Taki powinien być lekarz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś