amelia-80 15.04.06, 16:44 Czy Wam w ciąży też rosną na brzuchu drobne włoski? I czy one po porodzie znikną? Nie chcę być zarośnięta jak małpka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: włoski na brzuchu 15.04.06, 17:41 amelia-80 napisała: > Czy Wam w ciąży też rosną na brzuchu drobne włoski? I czy one po porodzie > znikną? Nie chcę być zarośnięta jak małpka mialam takie drobne biale. zniknely. Odpowiedz Link Zgłoś
agata51881 Re: włoski na brzuchu 15.04.06, 18:04 Ja tez mam ten sam problem, ale wydaje mi sie ze to od hormonow... Moj brzuch jest caly pokryty wloskami i mam nadzieje ze to zniknie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: włoski na brzuchu 15.04.06, 18:09 Faktycznie! Właśnie spojrzałam i są takie jakieś malutkie!!! Szczerze mówiąc nie zwróciłam na to wcześniej uwagi Ale znam dużo kobiet z dziećmi i żadna nie ma futra na brzuchu Odpowiedz Link Zgłoś
calandra Re: włoski na brzuchu 15.04.06, 18:31 Też mam to samo. To raczej sprawa hormonów. W ogóle teraz w ciązy odrastają mi włosy (np. na nogach) duzo twardsze i mocniejsze i depilacja jest bardziej nieprzyjemna. Te włoski na brzuchu też się pojawiły. Myslę, że po porodzie to zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda.fm Re: włoski na brzuchu 15.04.06, 18:42 Tezs mam taki meszek na brzuchu. Jestem brunetką i jest on dość widoczny ale mam nadzeiję że po ciazy zniknie. Co do włosów "nogowych" to wcale nie rosna. Gole nogi maszynką raz na tydzien i to z poczucia obowiązku bo tak naprawde wcale nie ma wtedy jeszcze konieczności- to by mogło zostac po ciazy.... Odpowiedz Link Zgłoś
angell82 Re: włoski na brzuchu 15.04.06, 19:56 łaaaa myślałam, ze to tylko ja wyglądam jak brzoskwinka-na brzuszku)) Znikną znikną bez obaw.. I zgadzam sie z matyldą-mogłoby tak pozostać z tymi włoskami co do nóg)) Jestem za!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka2 Re: włoski na brzuchu 15.04.06, 22:57 hi hi.ja tez sie zastanawialam czy ten meszek na brzuszku to normalne.....A co do nóg-włoski praktycznie wcale nie rosną! Odpowiedz Link Zgłoś
asiek1975 Re: włoski na brzuchu a nogach nic! Hura!! 16.04.06, 02:35 Tez mam tak samo jak niektore z was- na brzuchu jakos wiecej wloskow, za to na nogach nie golilam od 4 tygodni i nie mam nic! Pod pachami tak jak zawsze, nic sie nie zmienilo. O co chodzi z tym " nierosnieciem" wloskow na nogach- co jest super- czy ktos ma na to wytlumaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: włoski na brzuchu 16.04.06, 22:38 angell82 napisała: > łaaaa myślałam, ze to tylko ja wyglądam jak brzoskwinka-na brzuszku)) Znikną > znikną bez obaw.. I zgadzam sie z matyldą-mogłoby tak pozostać z tymi włoskami > co do nóg)) Jestem za!!! jest szansa! naprawde mam mniejsze i slabsze wloski na nogach. depilacja jest latwiejsza i nie tak czesta jak kiedys to na szczescie zostalo. zostala mi tez super cera. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia-80 Re: włoski na brzuchu 16.04.06, 14:33 Pocieszyłyście mnie trochę Ja mam tak samo z włoskami na nogach - rosną wolniej i znacznie mniej, co akurat mnie cieszy. Z kolei z włosami na głowie miało być w ciąży tak pięknie, miały być gęste, szybciej rosnąć itd., a są całkowicie normalne, tak samo jak przed ciążą... Odpowiedz Link Zgłoś
matylda.fm Re: włoski na brzuchu 16.04.06, 15:03 U mnie na głowie gęsto, błyszcząco i rosna całkiem szybko. szkoda ze po porodzie ten nadmiar wypadnie Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: włoski na brzuchu 16.04.06, 22:40 matylda.fm napisała: > U mnie na głowie gęsto, błyszcząco i rosna całkiem szybko. szkoda ze po porodzi > e > ten nadmiar wypadnie podobno najczesciej wypadanie zaczyna sie k 3 miesiaca a konczy ok 6. czulam sie jak ludzie po chemioterapii. po moim prysznicu w brodziku zatykal sie odplyw Odpowiedz Link Zgłoś
gosiula81 Re: włoski na brzuchu 16.04.06, 22:58 Ja też tak miałam -z włosami na brzuchu i je ogoliłam! Nie pytajcie co mam teraz - czarne, twarde, wyglądam jak facet. Musze wyrywać pensetą. Cóż, głupota nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś