Dodaj do ulubionych

włoski na brzuchu

15.04.06, 16:44
Czy Wam w ciąży też rosną na brzuchu drobne włoski? I czy one po porodzie
znikną? Nie chcę być zarośnięta jak małpkasad
Obserwuj wątek
    • maretina Re: włoski na brzuchu 15.04.06, 17:41
      amelia-80 napisała:

> Czy Wam w ciąży też rosną na brzuchu drobne włoski? I czy one po porodzie
      > znikną? Nie chcę być zarośnięta jak małpkasad

mialam takie drobne biale. zniknely.
    • agata51881 Re: włoski na brzuchu 15.04.06, 18:04
      Ja tez mam ten sam problem, ale wydaje mi sie ze to od hormonow... Moj brzuch
      jest caly pokryty wloskami i mam nadzieje ze to zniknie. Pozdrawiam
      • gosika78 Re: włoski na brzuchu 15.04.06, 18:09
        Faktycznie! Właśnie spojrzałam i są takie jakieś malutkie!!! Szczerze mówiąc nie zwróciłam na to wcześniej uwagi smile Ale znam dużo kobiet z dziećmi i żadna nie ma futra na brzuchu big_grin
        • calandra Re: włoski na brzuchu 15.04.06, 18:31
          Też mam to samo. To raczej sprawa hormonów. W ogóle teraz w ciązy odrastają mi
          włosy (np. na nogach) duzo twardsze i mocniejsze i depilacja jest bardziej
          nieprzyjemna. Te włoski na brzuchu też się pojawiły. Myslę, że po porodzie to
          zniknie.
          • matylda.fm Re: włoski na brzuchu 15.04.06, 18:42
            Tezs mam taki meszek na brzuchu. Jestem brunetką i jest on dość widoczny ale mam
            nadzeiję że po ciazy zniknie.
            Co do włosów "nogowych" to wcale nie rosna. Gole nogi maszynką raz na tydzien i
            to z poczucia obowiązku bo tak naprawde wcale nie ma wtedy jeszcze
            koniecznoścismile- to by mogło zostac po ciazy....
            • angell82 Re: włoski na brzuchu 15.04.06, 19:56
              łaaaa myślałam, ze to tylko ja wyglądam jak brzoskwinka-na brzuszkusmile)) Znikną
              znikną bez obaw.. I zgadzam sie z matyldą-mogłoby tak pozostać z tymi włoskami
              co do nógsmile)) Jestem za!!!
              • kamilka2 Re: włoski na brzuchu 15.04.06, 22:57
                hi hi.ja tez sie zastanawialam czy ten meszek na brzuszku to normalne.....A co
                do nóg-włoski praktycznie wcale nie rosną!
                • asiek1975 Re: włoski na brzuchu a nogach nic! Hura!! 16.04.06, 02:35
                  Tez mam tak samo jak niektore z was- na brzuchu jakos wiecej wloskow, za to na
                  nogach nie golilam od 4 tygodni i nie mam nic! Pod pachami tak jak zawsze, nic
                  sie nie zmienilo. O co chodzi z tym " nierosnieciem" wloskow na nogach- co jest
                  super- czy ktos ma na to wytlumaczenie?
              • maretina Re: włoski na brzuchu 16.04.06, 22:38
                angell82 napisała:

> łaaaa myślałam, ze to tylko ja wyglądam jak brzoskwinka-na brzuszkusmile))
                Znikną
                > znikną bez obaw.. I zgadzam sie z matyldą-mogłoby tak pozostać z tymi
                włoskami
                > co do nógsmile)) Jestem za!!!

jest szansa! naprawde mam mniejsze i slabsze wloski na nogach. depilacja jest
                latwiejsza i nie tak czesta jak kiedyssmile to na szczescie zostalosmile. zostala mi
                tez super cera.
    • amelia-80 Re: włoski na brzuchu 16.04.06, 14:33
      Pocieszyłyście mnie trochęsmile Ja mam tak samo z włoskami na nogach - rosną
      wolniej i znacznie mniej, co akurat mnie cieszy. Z kolei z włosami na głowie
      miało być w ciąży tak pięknie, miały być gęste, szybciej rosnąć itd., a są
      całkowicie normalne, tak samo jak przed ciążą...
      • matylda.fm Re: włoski na brzuchu 16.04.06, 15:03
        U mnie na głowie gęsto, błyszcząco i rosna całkiem szybko. szkoda ze po porodzie
        ten nadmiar wypadniesad
        • maretina Re: włoski na brzuchu 16.04.06, 22:40
          matylda.fm napisała:

> U mnie na głowie gęsto, błyszcząco i rosna całkiem szybko. szkoda ze po
          porodzi
          > e
          > ten nadmiar wypadniesad

podobno najczesciej wypadanie zaczyna sie k 3 miesiaca a konczy ok 6. czulam
          sie jak ludzie po chemioterapii. po moim prysznicu w brodziku zatykal sie
          odplywsad
    • gosiula81 Re: włoski na brzuchu 16.04.06, 22:58
      Ja też tak miałam -z włosami na brzuchu i je ogoliłam! Nie pytajcie co mam
      teraz - czarne, twarde, wyglądam jak facet. Musze wyrywać pensetą. Cóż, głupota
      nie zna granic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka