o.l.e 05.05.06, 18:37 Jak wyżej???Czy może to za wcześnie lub sprzęt do usg może być mniej czuły?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmalicka21 Re: czy w 6tc widać bijące serce?? 05.05.06, 18:38 jak byłam w 6 to miałam pierwsze usg odczytało ono czynność serca i zmierzyło że bije 140 uderzeń na minute i że jest miarowe natomiast czy widać? ja tam nic nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: czy w 6tc widać bijące serce?? 05.05.06, 18:42 I mozna, i moze też być tak, ze się nie uda. Może zaszłaś w ciążę nieco później i jest jeszcze za malutkie, zeby zaobserwowac, moze też sprzęt nie był najnowszej generacji... 6 tygodni to naprawdę dolna granica, żeby zarejestrowac bicie serca, więc nie martw sie na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
dasia_p Re: czy w 6tc widać bijące serce?? 05.05.06, 18:47 To zależy od sprzętu na jakim jest wykonywane to usg. Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: czy w 6tc widać bijące serce?? 05.05.06, 18:58 my mielismy w 6tc i walily dwa serducha jak szalone tetna po 140 ale faktycznie na bardzo dobrym sprzecie Odpowiedz Link Zgłoś
monikaaleksandra Re: czy w 6tc widać bijące serce?? 05.05.06, 19:09 U mnie było już widać bijące serce w 6 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
maksymalnie_zarobiona Re: czy w 6tc widać bijące serce?? 05.05.06, 19:12 może nie być jeszcze widać... Ja byłam na usg na początku 7 tyg. i nie było widać.Musiałam poczekać dwa tygodnie i iść jeszcze raz - wtedy biło już pięknie Ale ile nerwów kosztowały mnie te dwa tygodnie to wiem tylko ja. Jeśli mogę coś poradzić topoczekaj jeszcze przynajmniej z tydzień. Możesz oszczędzić sobie sporo zmartwienia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hekate_mw Re: czy w 6tc widać bijące serce?? 05.05.06, 19:52 U mnie w 6tc było widać serduszko na ekranie - taki migający piksel ) A moja kumpela musiała zaczekać do 9tc żeby aparatura zarejestrowała pracę serduszka. Odpowiedz Link Zgłoś