Dodaj do ulubionych

czemu tak dziwnie boli???

21.05.06, 22:18
Witam! Od wczoraj bolą mnie krzyże, dziś też i brzuszek i to dokładnie,
jakbym miała dostać @!!! Martwię się bardzo! Aha no i prawa nerka zaczyna
dawać znać o sobie... Skąd te bóle? Bolą jajniki, ale to nie rozciąganie,
tylko właśnie tak jak przed @. Te bóle mnie zastanawiają... Czy tak może być?
Obserwuj wątek
    • claudia84 Re: czemu tak dziwnie boli??? 21.05.06, 22:19
      aha to 21tc...
      • mikusia84 Re: czemu tak dziwnie boli??? 21.05.06, 22:26
        Ja również jestem w 21 tc i coraz czesciej zdarzają mi się też bole w krzyzu
        już nie mowiąc o bolach brzuszka w piatym miesiacu to podobno normalne objawy
        ale jakoś to znoszę staram się jak najmniej spac na pleckach bo wtedy sie
        podobno nasilają

Pozdrawiam
    • claudia84 Re: czemu tak dziwnie boli??? 21.05.06, 22:35
      Dzięki za szybką odpowiedź. Ja się martwię, bo krzyże i brzuch bolą IDEALNIE
      jak na okres!!! Nigdy dotąd tak nie miałam, choć różne bóle się odczuwało.
      Tamte mnie nie martwiły. A teraz są silne i gdyby nie to, że połowa ciąży za
      mną... to byłabym pewna, że dostałam @. sad(((((
      • lusia79 Re: czemu tak dziwnie boli??? 21.05.06, 22:37
        Też coś podobnego przeżywałam. Warto sobie odpocząć, wziąść no-spę, a przede
        wszystkim skonsultować z lekarzem, który oceni co naprawdę się dzieje i z
        pewnością coś zaleci.
        Pozdrawiam!
    • dorak8 Re: czemu tak dziwnie boli??? 22.05.06, 09:30
      Mnie dokładnie boli wszystko tak samo jak Ciebie. U mnei 7mc. I przwa nerka
      (lekarz na usg zobaczył w niej ślady zastoju), i krzyż, ale wczoraj to się
      przeraziłam. Zaczęło boleć bardzo. Aż mi w uszkach szumiało. Właśnie uczucie
      jak na okres tylko 10 razy mocniejsze. NAjbardziej zaniepokoiło mnie to, że to
      było jak długotrwałe skurcze. Raz po raz, i tak chyba przez 4 godziny. Ja mam
      normalne, bezzbolesne skurcze całęgo brzuszka swoją drogą. A to było tylko na
      dole... Mama mnie trochę postraszyła, bo jak miałą teki ból w ciąży to jej się
      szyjka macicy zaczęła rozwierać przedwcześnie...
      Czy ktoś coświe na ten temat???
      • pollys do dorak8 22.05.06, 09:43
        na Twoim miejscu już dawno bym pojechała do szpitala na ktg lub skontaktowała
        się ze swoim prowadzącym. jesteś dopiero w 7 miesiącu i lepiej by było gdyby
        maleństwo jeszcze trochę pobyło w Twoim brzuszku. sama jestem w 30 tyg i kilka
        dni temu wróciłam ze szpitala. miałam bardzo częste skurcze i okazało sie, że
        mam rozwarcie na 1.5cm i szyjkę skróconą o 30%... broń Boże nie chcę Cię
        straszyć ale skoro masz silne, częste skurcze to może lepiej nie bagatelizować
        tego? u mnie to było o tyle gorzej, że te skurcze w ogóle mnie nie bolały więc
        się tym nie przejmowałam a teraz musze leżeć do rozwiązania... pozdrawiam smile
        • dorak8 Re: do dorak8 22.05.06, 10:26
          dziękuję! Mó doktor generalnie wszystko co mu mówię bagatelizuje. On jest
          specjalistą od ciąż zagrożonych i chyba cieszy się, że wreszcie ma pacjętkę, do
          tego dość młodą, u której wszystko jest ok. Ostatnio jak oglądał szyjkę na USG
          to wszystko było w normie. Więc sobie myślę generalnie, że nie może się nic
          dziać... Ale pojadę się zbadać. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka