Dodaj do ulubionych

Bóle w kroczu....

24.05.06, 10:04
Hej !
Ktos tak mial ?
Pobolewa mnie lewa strona brzucha i w kroczu cos mnie boli... Nie wiem czy
podejsc po pracy do gina - raz bylam, ale zostalam odeslana bo nie bylo
mojego prowadzacego, czy czekac na wizyte - mam w przyszlym tyg.Troche
zaczynam sie denerwowac..
Obserwuj wątek
    • tereska28 Re: Bóle w kroczu.... 24.05.06, 13:26
      Ponawiam watek...
      Czy to moze byc zwiaze z szyjka macicy ? Ktos mial podobnie ?
    • wisienka1978 Re: Bóle w kroczu.... 24.05.06, 14:31
      Nie napisałaś, w którym jesteś tygodniu, a to chyba dość istotne bo na początku
      to każdą od czasu do czasu brzuch boli - rozciąga się macica.
      Co do bóli w kroczu, ja miałam takie niespodziewane ukłucia, przeszywające
      nawet co kilka minut - pomogła kąpiel, rozluźniła mięsnie, na wizycie ginekolog
      powiedział, że tak się może dziać. Nie wiem jakiego rodzaju jest twój ból.
      Na pewno jeżeli Cię niepokoi powinnaś dla spokoju skontaktować się z
      ginekologiem. Beata
    • efqa Re: Bóle w kroczu.... 25.05.06, 08:41
      Ja mam takie bóle od jakiegoś czasu. Poprzednio też tak miałam. Zazwyczaj pod
      koniec dnia albo jak jestem zmęczona. Boli do tego stopnia, że nie mogę chodzić.
      Niestety to boli rozchodzące się spojenie łonowe i będzie coraz gorzej sad
      e.
      • tereska28 Re: Bóle w kroczu.... 25.05.06, 08:54
        Ooo... sad nie wiedzialam o tym...
        Dzieki za info.
        Pozdr.
        • agnieszkaaa6 Re: Bóle w kroczu.... 25.05.06, 09:08
          Jeśli boli cie spojenie łonowe to skonsultuj to z lekarzem. Powinien wysłać cię
          na badanie poziomu wapnia i do ortopedy. Powinnaś tez jeść więcej wapnia. Nie
          zaniedbaj tego, bo w skrajnych przypadkach w czasie porodu spojenie może ci się
          tak rozejść, że będą musieli cię wsadzić w hamak ortopedyczny. Ale to tylko w
          skrajnych przypadkach!!!!!!
          • agnieszkaaa6 Re: Bóle w kroczu.... 25.05.06, 09:10
            Tak usłyszałam od położnych w szkole rodzenia.
            • kasiamakasia Re: Bóle w kroczu.... 25.05.06, 09:38
              Mnie boli tak od dłuższego czasu,nie mogę długo chodzić ani stać bo potem
              dosłownie nie mogę się ruszyć.Gin powiedział że to hormony ciążowe i mam to
              polubić!Hehe,dobre sobie...
              • marmalada Re: Bóle w kroczu.... 26.05.06, 12:47
                mnie boli od czasu do czasu w prawej pachwinie - czasami tak bardzo ze nie moge
                jej podniesc i wlocze nia jak stary dziad. pytalam lekarza i on mi pwiedzial ze
                w moim przypadku to ucisk na kregoslup (jestem w 7m) - no i to by sie zgadzalo
                bo zawsze sie rano budze z tym bolem wiec to kwestia pozycji podczas snu. boli
                tez pod koniec dnia.
                no a dodatkowo sie rozciagam - to nieuniknione. nie wiedzialam natomiast o
                niedoborze wapnia i rozszczepieniu lonowym... az sie boje o tym myslec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka