Dodaj do ulubionych

pęknięta prezerwatywa

29.05.06, 19:26
Witam,
jakie sa szanse zajścia w ciazę w przypadku kiedy prezerwatywa pęknie? po ostatnim stosunku zauważyliśmy, ze prezerwatywa była lekko pęknieta. Bardzo sie denerwuje.Po jakim czasie od stosunku test ciązowy daje wiarygodny wynik?
Dziekuje za odpowiedzi.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • guzmania Re: pęknięta prezerwatywa 29.05.06, 19:40
      Jest szansa w takim przypadku o zajśćie w ciąże.Podobno są testy które pokazują
      wynik po 7 dniach od stosunku, spytaj w aptece.Pozdrawia,.
      • 22.06.minia Re: pęknięta prezerwatywa 29.05.06, 19:47
        też tak myślę ze szanse są ja miałam podobną sytuację coprawda nie zaszłam w
        ciążę wtedy ale mało brakowało a jeśli chodzi o testy to nawet są z wysoką
        czułoscią że po dwu dniach wychodzi.pa
        • sofi84 Re: pęknięta prezerwatywa 29.05.06, 20:16
          po 7 dniach ale od zapłodnienia a na zapłodnienie masz szanse w ciągu 3 dni
          plemniki tyle zyja i moga poczekac na owulacje smilemozliwe ze ze mna tak bylo bo
          ja kochalam sie z mezem dzien po krwawieniu a to nawet przy odstawieniu
          wczesniej pigulek maloprawdopodobne

• magdalenas10 Re: pęknięta prezerwatywa 29.05.06, 23:52
            test wg opisu z opakowania wychodzi 6 dni po prawdopodobnym zapłodnieniu(test
            ok 20 dnia cyklu).mnie wyszedł dwa razy negatywny(w jednym cyklu).dopiero
            dnia kiedy czekałam na miesiaczke wyszły dwie kreseczkismile)) wiec roznie jest to
            z tymi testami.najlepiej zrobic badanie krwi w laboratorium na obecnosc hormonu
            BetaHcg.wyniki będa juz ok tygodnia od zapłodnienia, czyli ok 21 dnia cyklu.te
            wyniki będziesz miala pewne.
            • jasminar Re: pęknięta prezerwatywa 29.05.06, 23:57
              Szanse sa ale nie martw sie na zapas bo szczerze powiedziawszy nie sa one zbyt
              wielkiewink
    • czekooladka Re: pęknięta prezerwatywa 30.05.06, 11:00
      Szanse sa rózne-ja od 5 miesięcy współzyje bez zabezpieczenia i chociaz bardzo
      sie staramy nie jestem niestety w ciążywink a co do testów na nawet na tym forum
      jest wątek o tym że testy kobietom wychodziły dopiero w 5-6 tc. takze tylko
      test b-hcg z krwi jest wiarygodny. Powodzenia i zycze satysfakcjonujacego Cie
      wyniQ.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka