magdalena1811 10.06.06, 15:07 Słyszałyście? Czy któraś z Was smaruje sie nim w ciąży żeby uniknąć rozstępów??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimora Re: Żel do usg jako krem przeciw rozstępom??? 10.06.06, 21:43 nie no co Ty? skąd to słyszalas? a jak nawet jest taki dobry to chyba jest problem go dostać, a przecież jest tyle tego w sklepach że po co szukać tak daleko? Odpowiedz Link Zgłoś
bocianowa Re: Żel do usg jako krem przeciw rozstępom??? 10.06.06, 22:47 żel do usg jest dostępny w aptekach, wiem bo kupowałam go, ale w innym celu. Nigdy nie słyszałam, żeby działał na rozstępy. A skąd taka informacja?? Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Żel do usg jako krem przeciw rozstępom??? 11.06.06, 00:07 O stosowaniu tego żelu jako środka zapobiegawczego przeciw rozstępom, nie słyszałam. Moja pani doktor miała jednak swój własny prywatny test, czy skóra jest dobrze nawilżona. Polegał on na tym, że w trakcie badania USG, jeżeli mimo nasmarowania brzucha tym żelem, sonda aparatu nadal przesuwała się z trudem, to znaczy, że skóra jest dobrze nawilżona i rozstępy nie zagrażają. Odpowiedz Link Zgłoś