kasiulka115 10.06.06, 20:53 czesc. jestem w 16 tyg. i jeszcze zdarzaja mi sie wymioty (( jak myslicie kiedy to sie skonczy? na wadze tez jeszcze nic nie przybralam choc brzuszek sie zaokraglil pozdrowienia dla wszystkich ciezarowek !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotaww Re: 16 tydz. i :( 10.06.06, 21:03 witam Cię . Ja jestem w końówce 14 tyg, w prawdzie nie wymiotuję ale męczą mnie mdłości i zgaga po wszystkim co zjem, u mnie też waga nie drgnęła..choć brzuch się zaokrąglił, myslę, że nie masz co się martwić jeśli wyniki masz ok. Nie martw się na zapas a wymioty powinny ustać Odpowiedz Link Zgłoś
egz77 Re: 16 tydz. i :( 10.06.06, 21:45 mi to wszystko minęło dopiero po porodzie więc życzę Ci aby u Ciebie tak nie było Odpowiedz Link Zgłoś
agless Re: 16 tydz. i :( 11.06.06, 09:33 Ja pozbylam sie niby mdlosci zaraz po 3 miesiacu, ale ostatni raz zygnelam w 6)) Czasami bylo mi mdlo po witaminach dla bab w ciazy. Trzeba po nich duzo zjesc, zwroc uwage czy u ciebie tak nie jest. A jak nie jest to spokojnie poczekaj, kiedys przestaniesz zygac)) Odpowiedz Link Zgłoś
kimora Re: 16 tydz. i :( 11.06.06, 13:04 a nie lepiej iśc zapytać sie gina? jezeli cos jest nie tak to wysle cie na badania, po co martwić sie w domu i wymyślać?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka115 Re: 16 tydz. i :( 11.06.06, 15:29 wiesz kimora, ja sie nie MARTWIE, tylko tak ZASTANAWIAM ) potrzebuje troche pocieszenia i tyle ) niedawno bylam u lekarza i wszystko jest ok. jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich ciezarowek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda761 Re: 16 tydz. i :( 11.06.06, 15:47 Ja jestem w 9 tc. wprawdzie nie wymiotuje ale mdlosci mecza mnie nieraz cale dnie. Ostatnio znajoma polecila mi tabletki homeopatyczne przeciwko mdlosciom. Mozna je brac tez w czasie ciazy. Nie na wszystkich dzialaja, na mnie akurat tak. Dowiedzcie sie w aptece, a noz widelec Zawsze to lepsze samopoczucie Odpowiedz Link Zgłoś