beata9638 17.06.06, 00:39 strasznie sie martwie bo obudzilam sie dzisiaj spiac na brzuchu jestm w29 tyg moje dziecko sie rusza ale martwie sie czy nie uszkodzilam mu czegis odpiszcie prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wronka30 Re: spanie na brzuchu 17.06.06, 00:46 Nie sadze zeby sie cos dziecku stalo, pewnie masz maly jeszcze brzuszek a poza tym byloby ci bardzo niewygodnie jakby bylo cos nie tak..Moja mama lubiala sobie na brzuchu lezec jak byla w ciazy z moja siostra..Ja nie bo mi niewygodnie..W razie czego zadzwon do swojego lekarza rano...Ale jak male sie rusza jak zwykle to bym sie nie martwila..Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
draugdur Re: spanie na brzuchu 17.06.06, 00:50 nic sie nie martw! wprawdzie nie jest to najlepsza pozycja, a i srednio wygodna, ale bardzo malo prawdopodobne, ze mlodemu cos sie stalo.Masz przeciez powloki brzuszne, napewno troche tluszczyku no i wody plodowe. jesli rusza sie normalnie to wszystko OK. Ja jestem w 21tc. i nadal czesto przekrecam sie na brzuch w nocy,z przyzwyczajenia pewnie, bo brzuch juz calkiem pokaznyA Junior ma to za nic i dalej szaleje w brzuchu Wiec nie ma co sie martwic i stresowac bo to na pewno gorzej dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś