marzenalep 23.06.06, 14:22 Mam prośbe jeśli pamiętacie jak sie czułyście po tygodniu od zabiegu ? Bardzo proszę o odpowiedzi, z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miaa26 Re: Do zaciążonych po IUI... 23.06.06, 15:17 Jeśli chodzi Ci o objawy ciążowe, to ich nie miałam. Kilka dni przed @ byłam bardzo senna, na 100% byłam pewna,że to przesilenie wiosenne Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: Do zaciążonych po IUI... 23.06.06, 18:32 Ja nie miałaż żadnych objawów prócz jednego... bolu przy siusianiu, jakby przeziebiony pecherz. Do dziś nie wiem, czy to faktycznie był objaw, czy sie przeziębiłam. Takie cos miałam jeden, jedyny raz w zyciu, własnie po tej udanej iui Powodzenia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: Do zaciążonych po IUI... 23.06.06, 21:56 Wzmorzony apetyt,głownie na kakao.wstręt do uwielbianej przeze mnie czekolady i jedzenie na zmianę pizzy i picie kakao.Tak,tak szybko miałam zachcianki.Po zapisaniu przez gin Magnefaru B6,odrzuciło mnie od kakao.Brakowało mi zwyczajnie magnezu.Nie miałam żadnych mdłości,ale piersi bolały mnie przeogromnie(jak przed okresem,może ciut mocniej)i byłam bardzo senna.Z całego serca życzę Ci dużo zdrówka i szczęśliwego macierzyństwa.Pogłasiaj brzuszek od cioci honi,bo pewnie już jakaś iskiereczka tam mieszka.Ma pewnie rozmiary ziarenka maku,ale już jest z Wami.Wiem,jak powoli płyną dni od IUi do wykonania testu,dlatego obiecuję mocno trzymać kciuki i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
marzenalep Re: Do zaciążonych po IUI... 28.06.06, 10:50 Dzięki za odpowiedzi, u mnie niestety żadnych objawów nie ma , zaczynam myśleć, ze jednak się nie udało. Na początku pobolewały mnie jajniki, to było takie kłucie teraz nic się nie dzieje dopiero wczoraj jak pojeździłam na rowerze (ale tak bardzo rekreacyjnie i wieczorem bez wysiłku) to poczułam pobolewanie jak przed @. Zobaczymy jeszcze tylko 4 dni i robię test. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś