Dodaj do ulubionych

polecam na hemoroidy

11.07.06, 12:23
po porodzie pomógł mi Preparation H.
Obserwuj wątek
    • makubata Re: polecam na hemoroidy 11.07.06, 13:33
      z doświadczenia wiem że dobry jest avenoc-homeopatyczny.Mnie pomógł
      • nikki30 Re: polecam na hemoroidy 11.07.06, 14:56
        A ja polecam krople na katar i nie jest to zart ale rada świetnego lekarza
        proktologa.Trzy dni i po kłopocie a wczesniej leczyłam sie kilka miesięcy
        czopkami i nic nie pomagałosad
        Pozdrawiam
        • tiuia Re: polecam na hemoroidy 11.07.06, 17:01
          A co to za swietny lekarz jesli mozna wiedziec?
          • nikki30 Re: polecam na hemoroidy 11.07.06, 17:29
            Niestety nie jest to Polak i nie przyjmuje w Polsce tylko w Niemczech.Byłam u
            niego na wizycie przy okazji wizyty u cioci równiez lekarki.Dla mnie swietnym
            lekarzem jest ten który w prosty sposób potrafi pomóc pacjentowi.A w moim
            przypadku tak było.W Polsce zalecali juz metody inwazyjne a mi pomogły krople i
            to jeszcze na katarsmile)
            Szczerze mówiąc jak usłyszałam że mam stosowac krople to parsknęłam śmiechem,
            moja ciocia która wszystko tłumaczyła zreszta też.Cały dzień sie zastanawiałam
            jak je stosowaćsmile
            Ale pomogło i to najwazniejsze.Krople powoduja silne obkurczenie sluzówki i
            zmniejszaja przekrwienie błony sluzowej i chyba na tym polega ich działanie.
            PoZdrawiam
            • anet1 Re: polecam na hemoroidy 11.07.06, 18:35
              A co to za krople i jak je stosowałaś?
              Pozdrawiam,
              Anet
              • rogusia2 Re: polecam na hemoroidy 11.07.06, 18:57
                Koniecznie napisz co to za krople? Stosowałaś w ciązy czy po porodzie?
                • nikki30 Re: polecam na hemoroidy 11.07.06, 19:58
                  Stosowałam chyba najtańszy Xylometazolin bezpośrednio na hemoroidy a potem
                  końcówke dezynfekowałamsad Mozna jeszcze zwilżyć wacik i przemyć.Może nie wygląda
                  to zbyt pięknie ale nic innego nie przychodziło mi do głowysmile
                  Krople zastosowałm dopiero 3 mce po porodzie bo wcześniej leczyłam je czopkami i
                  nie wiedziałam ze taka mozliwośc w ogóle istnieje.Może i wam pomożesmile
                  Pozdrawiam
                  • rogusia2 Re: polecam na hemoroidy 11.07.06, 21:20
                    Pytałam w aptece i nie ma kropli na katar polecanych dla ciężarnych. Wstrzymam
                    się do porodu - jeszcze 2 miesiące jakoś wytrzymam sadALe dzięki za radę, na
                    pewno skorzystam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka