Dodaj do ulubionych

coś nie tak :((

24.07.06, 19:34
witam mam pytanie bo nie wiem co robić spoznia mi sie okres 2 dzien do zapłodnienia mogło dojsc choc ryzyko nie było bardzo duże okres jeszcze nigdy mi sie nie spozniał a przynajmniej w tym roku kalendarzowym wszystkie objawy przedokresowe miałam teraz jakby ustały tylko piersi mnie nadal bola i czasem zakłuje w dole brzucha ale to raz na dzien okres powinnam dostac w sobotę wczoraj zrobiłam test ale nie rano tylko popołudniu bo nie mogłam wytrzymac wyszedł negatywny to jest test który kupi.łam tu w Anglii gdzie mieszkam taki rózowy dwie kreski to ciąża a jedna to brak ciazy wyszła jedna nie wiem co sie stało od jakiegos czasu sa tu upały wiec nie mam wogóle apetytu i mozna powiedziec ze troche mi sie schudło ale wiem ze brak apetytu to tez objaw ciazy innych nie mam wiec co mam myslec czy test zrobiony po południu jest wiarygodny ???prosze was piszcie i poradzcie co mam zrobić?
Obserwuj wątek
    • amwaw Re: coś nie tak :(( 24.07.06, 19:40
      trzeba było zrobić tak jak widnieje w instrukcji
      teraz co my możemy Ci powiedzieć?strzelać czy test jest 10% wiarygodny, 20% a
      może 40%...
      zrób jutro test z porannego moczu i tyle
      nic więcej nie pomożemy..
      • anusiek1981 Re: coś nie tak :(( 24.07.06, 19:43
        oj na tescie pisało ze mozna zrobic w kazdej chwili ale najlepiej rano bo wtedy jest najwiecej czegos tam chciałam zapytac czy któras z was robiła test nie rano i jak wyszlo ja cała w stresie i tak jestem drugi napewno zrobie rano ale do tego czasu pewnie umrę na zawał sad
        • amwaw Re: coś nie tak :(( 24.07.06, 19:45
          powiem tak:
          w 30 i 32 dniu cyklu robiłam test z porannego moczu-1 kreska
          tydzień później 2
        • gosia_1985 Re: coś nie tak :(( 24.07.06, 21:35
          Zrobiłam test po dwóch dniach od daty planowanej miesiączki i na dodatek późnym
          wieczorem i wyszły dwie krechy.

A tak nawiasem mówiac, czy wiesz co to są przecinki i kropki?
          • anusiek1981 Re: coś nie tak :(( 24.07.06, 21:39
            jak sie jest zestresowanym to sie nie mysli o niczym a juz napewno o tym sad
    • reniatoja Re: coś nie tak :(( 24.07.06, 19:41
      No na razie pozostaje Ci czekanie, za pare dni zrob ponownie test i moze sie
      czegos dowiesz.
      • anusiek1981 Re: coś nie tak :(( 24.07.06, 20:03
        pocieszajace to nie jest a jaki jest śluz przzzed okresem ???? albo jaki w czasie ciązy ? czy kobieta czuje ze jest w ciązy?
        • pikolakszpak Re: coś nie tak :(( 24.07.06, 20:09
          ja na samym początku czułam się identycznie jak przed okresem.
          zrób test jutro rano
    • anusiek1981 Re: coś nie tak :(( 25.07.06, 08:32
      zrobiłam dzis rano test i wyszedł negatywny a okresu dalej brak sad a czuje sie rozbita strasznie........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka