niesiek6 27.07.06, 15:20 Witam mam pytanko czy któras z Was Kobietki miała bóle brzucha jak przed @ i @ nie dostawała -a była w wczesnej ciąży .I czy te bóle sie utrzymywały i jak długo?Martwie sie ze moze być cożle Dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arabelka78 Re: Ból brzuszka ? 27.07.06, 15:23 Nic się nie bój, wszystko w porządku. Takie bóle to normalka. Spójrz tutaj: www.babyboom.pl/ciaza_i_porod/zdrowie/bole_brzucha_w_ciazy_grozne_niegrozne_poczytaj.html Pozdrawiam, Ania (12 tydzień) Odpowiedz Link Zgłoś
neta.a Re: Ból brzuszka ? 27.07.06, 15:27 ja tez mialam bole ale nie byly one stale (nie trwaly caly czas).byly bardzo podobne do tych przy @.A jak z piersiami?Tez bola?,i jak dlugo nie masz @? Odpowiedz Link Zgłoś
niesiek6 Re: Ból brzuszka ? 27.07.06, 15:37 Kurcze @ mam (a raczej nie chce jej przez najbliższe 9 miesięcy)mieć jutro ale dziwny jest ten cykl piersi bolą ale nie po owulacji tylko od jakiś 3 dni wczoraj ból głowy i od wczoraj pobolewanie brzuszka takie delikatne prawdopodobnie to zwiastuje @ ale światełko sie tli. A zawsze miałam sucho od owulacji do 2 a terz pojawił sie sluz - może na siłe szukam obiawów Odpowiedz Link Zgłoś