Dodaj do ulubionych

dlaczego....?glupota czy co?

30.07.06, 20:56
Nie rozumiem jak kobiety w ciazy moga rozwazac kwestie zdrowia swojego i
dziecka tutaj na forum...nie mowie o jakichs blachostkach...ale np:
upadlam w 9 mies ciazy czy wszystko jest ok..slecza tutaj i wypisuja
posty...jesli tak bardzo sie niepokoja TO DLACZEGO PIERWSZE NIE POJADA DO
LEKARZA, SPITALA ...GDZIEKOLWIEK?
przyklady z forum mozna mnozyc
Obserwuj wątek
    • dodkowska Re: dlaczego....?glupota czy co? 30.07.06, 20:59
      wiesz nie kazda luibi jezdzic do szpitala a tu jest wiele ciężarnych ktore
      miałay może podobną sytuacje w koncu narzuca sie pytanie po co jest forum?
      odpowiedz na to pytanie jest banalna : zeby porozmawiac z kobietami w tym samym
      stanie co nam dolega napisac o wątpliwosciach o krepujących pytaniach oraz
      dowiedziec sie wielu cikekawych rzeczy na temat ciązy
      • lidia.maj Re: dlaczego....?glupota czy co? 30.07.06, 21:01
        ok...ale jesli przwrocisz sie w 9 mies. i jestes zaniepokojona swoim i dziecka
        stanem to co robisz...? siadasz przed kompem? kazda ciaza i kobieta, upadek,
        wypadek sa inne...chyba lepiej wiedziec na 100% niz dopytywac tutaj
    • dodkowska Re: dlaczego....?glupota czy co? 30.07.06, 21:00
      i moim zdaniejm to wcale nie jest głupota. a jesli uważasz ze jest to daj
      argumęty
    • dodkowska Re: dlaczego....?glupota czy co? 30.07.06, 21:06
      a ja bym tez sie spyatła czy ktoras sie nie przewróciła bez przesady po co
      jechac za kazym razem do szpitala to juz lepiej moze tam zostac az do porodu
      • lidia.maj Re: dlaczego....?glupota czy co? 30.07.06, 21:08
        rozsmieszylas mnie...dziekuje bardzo smile))
        i co analizowalabys sile upadku smile)) jakby spadla z 3 schodkow to mozna zostac
        w domu przed kompem a jak z 5 dzwonic po karetke?
    • detinka Re: dlaczego....?glupota czy co? 30.07.06, 21:08
      to tak jakby pytać o sens rozmów na forum. Po co dyskutować na forum zakupy,
      jak można pojeździć i samemu podoświadczać, po co pytać o szpitale jak można
      samej się przekonać. Zastanów się po co jest forum a odpowiesz sobie na pytanie
      dlaczego niektóre z nas siedzą przed kompem i klikają zamiast najpierw działać.
      • lidia.maj Re: dlaczego....?glupota czy co? 30.07.06, 21:10
        wiesz dlaczego? bo sa ignorantkami , zakompleksionymi polkami bojacymi sie np
        pojechac do szpitala bo pielegniarka na dyzurce ja wysmieje
        • detinka Re: dlaczego....?glupota czy co? 30.07.06, 21:13
          a ja myślę, że jedne z nas przychodzą na to forum aby sobie pogadać a inne aby
          wyładować swoją frustrację, związaną z niepowodzeniami dnia codzinnego.
          Niestety po Twoich postach odnoszę wrażenie, że należysz do tych drugich.
      • dodkowska dentinka 30.07.06, 21:12
        ja uważam tak samo a tak wogole jak ona uwaza ze to jest bez sesu to po co ona
        siedzi na forum??
        • lidia.maj Re: dentinka 30.07.06, 21:13
          dodkowska...a ty co ?przezucilas sie teraz na to forum? idz rodzic twoj czas
          sie zbliza
    • lidkaaa Re: dlaczego....?glupota czy co? 30.07.06, 21:11
      Prawda jest jednak,że niektóre pytania poddają w wątpliwość zdrowy rozsądek
      piszących ("spadła mi kropla wrzątku na brzuch i co teraz").
      Natomiast to,czy ktoś po upadku gna do szpitala,czy woli zapytać o zdanie
      innych na forum np., jest zapewne podyktowane indywidualnym podejściem kobiety.
      • dodkowska Re: dlaczego....?glupota czy co? 30.07.06, 21:13
        wiesz tak to jest ze kochająca matka boi sie o zdrowie swojego dziecka taka
        ktora sie nie przejmuje jest do niczego -tylko współczuc takiemu dziecku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka