jowas 02.08.06, 15:02 Dziewczyny, jestem w 8-9tc i mam bialozolte uplawy, podobne do tych w czasie jajeczkowania, czy to normalne? Do lekarza ide za tydzien, a troche spedza mi to sen z powiek. Czy tez tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktoria158 Re: bialozolte uplawy w 9tc 03.08.06, 11:50 ja uplawy mialam prawie przez cala ciaze i prawie caly cas to leczylam. To byla jakas niegrozna infekcja, co sie ponoc czesto zdarza w czasie ciazy, bo organizm bardziej podatny. Nie przejmuj sie jak pojdziesz do lekarza, to pewnie sam to zauwazy i cos Ci przepisze, ja bralam sterovag. To pewnie nic czym musialabys sie martwic! Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Re: bialozolte uplawy w 9tc 03.08.06, 13:05 Ja mialam kolo 9 tygodnia tez uplawy, ale byly one bialawe. Lekarz powiedziala mi, ze to sa normalne uplawy w ciazy. Teraz mam ich mniej - prawie niezauwazalne. Moze wydaje Ci sie, ze sa one troszke zoltawe? Wiesz - uplawy nigdy nie beda krystalicznie biale. Nie przejmuj sie tym narazie, bo nie ma sensu. Nie zagraza to Twojej dzidzi. Odpowiedz Link Zgłoś