Dodaj do ulubionych

ciąża ale objawów brak

25.08.06, 17:02
witajcie 4 dni temu zrobiłam test ciążowy i wyszedl pozytywny cieszę się to
moja 3 zaplanowana ciąża,martwi mnie jedna kopletny brak fizycznych
objawów ;ból piersi,mdłości itp jestem może trochę bardziej senna dodam e w
dwóch poprzednich ciążach jeszcze przed terminem spodziewanej miesiączki
miałam obrzęknięte obolałe piersi a teraz nic ,nie wiem co myśleć ,podzielcie
się doświadczeniami,z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • eyes69 Re: ciąża ale objawów brak 25.08.06, 17:06
      Ja zadnych objawow nie mialam i nie mam (cholercia jedna!). wink
      Procz pobolewajacych piersi, ale przyzwyczajona jestem bo przed okresem zawsze
      mnie bolaly wiec nawet nie skojarzylam ich z ciaza. smile

• mysz56 Re: ciąża ale objawów brak 25.08.06, 17:32
        a mnie właśnie piersi nic kompletnie nie bolą
    • reninka72 Re: ciąża ale objawów brak 25.08.06, 17:58
      Ja tez nie mialam komlpetnie zadnych objawow w pierwszych tygodniach. Nawet
      klocilam sie z mezem (ktory nie pozwalal mi pic winka do kolacji), ze nie moge
      byc w ciazy, bo przeciez nic nie czuje. Czulam sie dokladnie tak jak zawsze
      przed okresem. Obecnie zaczynam 14 tydz. i wszystko wydaje sie byc w porzadku.
      Nie ma powodu sie martwic. Kazda kobieta jest inna i kazda ciaza jest inna.
    • mangos Re: ciąża ale objawów brak 25.08.06, 18:31
      Ja też nie miałam,i nie mam żadnych objawów do dnia dzisiejszego. Jestem w drugim miesiący ciąży- w końcówce. Do tej pory tylko raz miałam mdłości. Piersi zwiększyły się o rozmiar, są "pełniejsze", kształtne jak nigdy przedtem ( to akurat cieszy) i bardziej wrazliwe na dotyk. Na samym początku bardzo bolały mnie jajniki, ale wtedy myślałam,że to przed okresem i nawet brałam tabletki przeciwbólowe. Teraz i to się ustabilizowało,nie biorę już nospy ,bo nie czuję takiej potrzeby. Jak napisały przedmówczynie-każda ciąża jest inna. Głowa do góry.
    • abneptis Re: ciąża ale objawów brak 25.08.06, 18:57
      hehe jedne sie martwia bo maja strasznie intensywne objawy inne si enie
      martwia...
      ja nie mam objawow - 4 miesiac, wczesniej na poczatku bolalo mnie podbrzusze
      jak na @ ale to do 8 tygodnia, czasem zakłuje w brzuchu czasem zaboli cycek.
      Do 9 tygodnia bylam tez czasem senna...
      co ciaza to inne obyczaje wszystko jest ok
      i
      GRATULUJE
      • mysz56 Re: ciąża ale objawów brak 25.08.06, 20:45
        dzięki trochę się pocieszyłam a i tak mam nadzieję że niedlugo coś się pokaże
    • tinuviel21 Re: ciąża ale objawów brak 27.08.06, 23:22
      hihi jestem w 32 tc i procz tego ze cos mi wyskoczylo na brzuchu jakbym jakas
      pilke polknela czy cos to tez nie mam zadnych objawowwink zadnych mdlosci na
      poczatku, spuchnietych nog teraz no nic! wczoraj mi tylko zdretwiala prawa noga
      no i wiecej sikam.. ale generalnie czuje sie jak wybrakowana ciezarowa uncertain ale
      oby tak dalej;D
      pozdrawiam cieplutko
    • patylda Re: ciąża ale objawów brak 28.08.06, 00:07
      Ciesz się póki Ci dobrze !!!
      Potem się zacznie...
    • jojo58 Re: ciąża ale objawów brak 28.08.06, 11:23
      Jezu jak dobrze, że znalazłam ten post. ja jestem w 8 tyg ciązy i nie mam
      żadnych objawów. Tylko urosły mi piersi i nic wiecej.
      Już myślałam że coś jest nie w porządku ze mną
      • elcynka Re: ciąża ale objawów brak 28.08.06, 11:30
        o, to nie tylko ja taka bezobjawowa? u mnie 35 tydzien i tylko pobolewal mnie
        kregoslup jakies 2 tygodnie temu, pozatym nic, cisza i spokoj, nie liczac
        slodkich kopniaczkowsmile
        • mysz56 Re: ciąża ale objawów brak 28.08.06, 19:02
          dowidywałam się u gin gdyż mnie to zaniepokoiło i powiedziała że każda ciąża
          tej samej ciężarnej może przebiegać zupełnie odmiennie pod względem objawów i
          przytoczyła swój przykład 3 ciąż,trochę się uspokoiłam ,może ma też znaczenie
          odstęp między ciążami u mnie 2lata i teraz5,
          • wszystkienikizajete Re: ciąża ale objawów brak 28.08.06, 19:31
            Całą ciążę - zero objawów, zero! Tylko brzuszek oczywiściewink Wynik - zdrowe
            dzieckosmile ciesz się, że nie męczą Cię mdłości!Będzie dobrze!
    • majowa-panna Re: ciąża ale objawów brak 28.08.06, 19:33
      ech dziewczyny, nie wiem co wam się tak do tych mdłości spieszy? ja się męczę
      drugi tydzień i dużo bym dała żeby jeść jak na matkę ciężarną przystało, a
      toleruję tylko kilka dziwnych produktów które nie za bardzo pachną...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka