sofi84 21.09.06, 16:39 Wszystkie osoby pragnące skontaktować się z Malgosiek2 powinny do niej napisać na priv Prywata BĘDZIE USUWANA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antosiczek Re: pytania kierowane do Malgosiek2 05.10.06, 15:47 Mi osobiście ta "prywata" nie przeszkadza. Za to irytują mnie wątki dotyczące imion, tego, że mąż nie chce dawać pieniędzy na utrzymanie lub że jadąc z pracy do domu zepsół się samochód. Wątki tu zamieszczane według mnie powinny dotyczyć ściśle problematyki ciąży i porodu, a nie problemów pobocznych; powiedzieć chłopakowi o ciąży czy nie? A jak na to zareagowała mamusia?. Może tym lepiej się zająć, "prywata" o której wspomniałaś często jest konstruktywna przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: pytania kierowane do Malgosiek2 05.10.06, 15:59 mi tez nie przeszkadza. Mijam wątek i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
dickerchen1 Re: pytania kierowane do Malgosiek2 05.10.06, 17:05 antosiczek napisała: > Mi osobiście ta "prywata" nie przeszkadza. Za to irytują mnie wątki dotyczące > imion, tego, że mąż nie chce dawać pieniędzy na utrzymanie lub że jadąc z pracy > > do domu zepsół się samochód. Wątki tu zamieszczane według mnie powinny dotyczyć > > ściśle problematyki ciąży i porodu, a nie problemów pobocznych; powiedzieć > chłopakowi o ciąży czy nie? A jak na to zareagowała mamusia?. Może tym lepiej > się zająć, "prywata" o której wspomniałaś często jest konstruktywna > przynajmniej. ZGADZAM SIĘ Z POWYŻSZYM POSTEM Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: pytania kierowane do Malgosiek2 05.10.06, 17:15 nikomu chyba nie przeszkadza, tyko adminom Malgosiek czesto bywa na naszym forum i nie jednej juz pomogla Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: pytania kierowane do Malgosiek2 05.10.06, 17:19 mi tez nie przeszkadza WRECZ PRZECIWNIE !!! mozna sie cos przy okazji dowiedziec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: pytania kierowane do Malgosiek2 05.10.06, 17:21 a nawet bym była za tym zeby zrobic watek u góry "przyszpilony" i tam zadawac pytania,tak zeby był cały czas dostepny i dobrze widoczny. Odpowiedz Link Zgłoś
niki_222 dlaczego adminom zawsze przeszkadza 06.10.06, 13:21 to,co ogólnie innym pasuje????? pytania co prawda sa kierowane do jednej osoby,ale scisle zwiazane z tematem ciazy i porodu i chetnie czytane jak widac przez inne osoby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: pytania kierowane do Malgosiek2 12.10.06, 20:17 mi też nie przeszkadza, ale takie mam polecenia Odpowiedz Link Zgłoś