Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 09:35 Hej! mam prośbę: czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak się włącza światła drogowe w fordzie fieście i chevrolecie aveo? tzn. czy tą 'wajchę' mam przyciągnąć do siebie czy w stronę deski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zlef Ograniczony jesteś? IP: *.privacyfoundation.de 17.05.09, 11:13 Nie nauczyli cie na kursie? Nie masz instrukcji obsługi samochodu? Pierwszy raz za kierownicą siedzisz? Masz jakiś problem ze sprawdzeniem tego empirycznie? I takie melepety jeżdżą po drogach... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Ograniczony jesteś? IP: *.idc.net.pl 17.05.09, 15:27 Ciągnij, ciągnij. Jak nie w jedną to w drugą stronę. Jak Ci się zapali taka niebieska lampka (ale nie w głowie ) to trafiłeś. Tyle,że jak puścisz (dźwignię oczywiście) i lampka zgaśnie, to nie trafiłeś. Trzeba w drugą stronę. PS: Chodziłeś może na kurs prawa jazdy? Umiesz czytać? Jest takie coś jak instrukcja obsługi. Taka książeczka. Warto poczytać. Są tam ciekawe rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: Ograniczony jesteś? 17.05.09, 21:49 ... zapytaj o to colę :), ona na pewno wie. Cola to autorka z innego wątku, fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
to_bebe Re: Mdrive, co Tobie? 18.05.09, 18:41 mdrive napisał: > ... > zapytaj o to colę :), ona na pewno wie. > Cola to autorka z innego wątku, fachowiec. Dlaczego? Co się stało? Z boku to wygląda na to, że rozpoznałeś Colę, a to osoba, która Cię jakoś zraniła czy oszukała... Mój idealny humanisto... Co Tobie?? Odpowiedz Link Zgłoś