olesa 31.10.06, 12:35 Nie wiem czy mój maluszek się już rusza. Czasami wydaje mi się, że to ono, ale nie jestem pewna. Skąd mam wiedzieć,że to mój dzidziuś, a nie coś innego? Mam wrażenie "bąbelków w brzuchu", ale żadnego kopania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadii19 Re: ruchy w 19 tygodniu 31.10.06, 12:37 Z początku jak dzidzia się rusza to właśnie jest takie wrażenie jakby bąbelków w brzuchu albo przelewania się w żołądku,a dopiero z czasem jak Maluch rośnie czuć kopniaki Odpowiedz Link Zgłoś
angelika666 Re: ruchy w 19 tygodniu 31.10.06, 13:41 na początku takie leciutkie bulgotanie, później coraz silniejsze kopniaki, a potem jużnawet nie kobie tylko sprawia takie wrażenie jakby dzieciak się rozciągał i wyskakują różne gulki na brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: ruchy w 19 tygodniu 31.10.06, 13:55 najpierw czuc bulgotki, motylki pozniej ja poczulam czkawke, a dopiero pozniej jak maluszki zaczely sie krecic pod skora cudne uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.k1 Re: Od bąbelków się zaczyna 31.10.06, 14:21 Na kopniaczki też się doczekasz. I będziesz nawet miała dość A Ty jesteś marcówka? Jesteś na naszym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
monias71 Re: ruchy w 19 tygodniu 31.10.06, 15:13 juz pisalysmy mamie ktora jest w 17 tc, spokojnie czekaj na ruchy dzidzi. Ja jestem teraz w 34 tc, pierwsza ciaza i ruchy poczulam dopiero ok 23 tc. Teraz szaleje maly synus na maxa. Pozdrawiam Cie cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś