Dodaj do ulubionych

Mamuśki z maja

IP: *.* 27.11.01, 13:38
Witajcie Mamuśki majowe i wszystkie pozostałe również.Jestem tutaj pierwszy raz i jestem w 15 tygodniu ciąży(pierwsza moja ciąża).Czytając wasze posty, można dowiedzieć się wiele ciekawych rzeczy,porównać siebie względem innych mamuś.Jak większość z was i ja także już nie mieszczę się w prawie żadne swoje ciuchy, ale wcześniej czy później na każdą z nas przychodzi ten moment.Pozdrawiam wszystkie majowe mamusie.Mea
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Mamuśki z maja IP: *.* 27.11.01, 13:45
      Witamy, a na kiedy masz termin? Ja na 22.05. I skąd jesteś? Kasia - 15 tydzień
      • Gość: guest Re: Mamuśki z maja do KasiL IP: *.* 27.11.01, 13:57
        Mam termin na 26 maja, a jestem z Warszawy, a Ty Kasiu?
        • Gość: guest Re: Mamuśki z maja do Mea IP: *.* 27.11.01, 14:04
          Ja jestem spod Warszawy. A wybrałaś już szpital i szkołę rodzenia? Ja chyba bedę rodzić na Żelaznej, bo tam pracuje mój lekarz... A jutro idę do przychodni przyszpitalnej do doktorka, to wezmę sobie ulotki o szkołach rodzenia.
          • Gość: guest Re: Mamuśki z maja do KasiL IP: *.* 27.11.01, 14:16
            Mój lekarz przyjmuje na Inflanckiej, ale przyznam, że jeszcze nie wiem gdzie będę chciała rodzić i gdzie do szkoły rodzenia.Mam nadzieję, że w ciągu najbliższego miesiąca coś się rozjaśni u mnie na ten temat.
    • Gość: guest Re: Mamuśki z maja IP: *.* 27.11.01, 17:57
      O, Mea, to masz taki sam termin jak ja :-) i też jestem z Warszawy :-) Jak fajnie. Ja mam bliźnięta, więc pewnie trochę wcześniej się wydostaną, ale to też nie szkodzi, byle w maju!!!Ja chyba będę na Karowej, ale się kurcze boję, w maju jest wysyp dzidziusiów, mam nadzieję, że wszystkie z nas zostaną przyjęte!!!Pozdrawiam!
    • Gość: guest Re: Mamuśki z maja do Ani G IP: *.* 28.11.01, 11:41
      Ja jeszcze nie zdecydowałam się na jakiś szpital.Myślałam o Inflanckiej, ale słyszałam tak różne opinie na ten temat, że już sama.Lekarz mój zasugerował ten włanie szpital. Może słyszałaś o jakichś informatorach o szpitalach, bądź znasz opinie na temat szpitali. A tak w ogóle, to ja się czujesz nosząc bliźniaki, napewno brzuszek masz już dość widoczny?Pozdrawiam CięMea
      • Gość: guest Re: Mamuśki z maja IP: *.* 28.11.01, 11:54
        Hej!Ja się zdecydowałam, bo moja lekarka tam pracuje (na Karowej), poza tym leżałam tam, poroniłam wtedy i bardzo dobrze się mną zajmowali. Moja koleżanka rodziła na Inflanckiej, miała cesarkę, i tez była zadowolona, tylko wdało jej się zakażenie, a lekarz z Damiana, którego wezwała powiedział jej, że to grypa !!! dopiero pielęgniarka się zorientowała. wiesz, o wszystkich szpitalach mówią raz dobrze, raz źle, to chyba nie zależy od człowieka, na kogo się trafi.Na stronie www.rodzicpoludzku.pl powinny być informacje o szpitalach.Mój brzuszek...trochę wystaje, ale jak założę sweter, to go nie widać :-( w ogóle, gdybym na usg nie widziała dwóch dzidziusiów, to bym nie wiedziała. Pozatym nic nie przytyłam!Non stop jem, jedzenia mam po gardło, już nie mogę, chce mi się wymiotować, a jednocześnie płaczę z głodu!! jeszcze nigdy nie byłam aż tak głodna!!! czuję się jak etiopskie dziecko. Bez przerwy muszę mieć coś do jedzenia, a i tak to nic nie daje. Czy wy też tak macie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka