IP: *.* 14.04.02, 10:05
Moze ktoras moglaby mi cos powiedziec o plamieniu po zagniezdzeniu sie jajeczka w macicy. Mialam ostatnio cykl w ktorego polowie lekarz mi powiedzial (po uprzednim dopochwowym USG), ze nie ma sladu owulacji w tym cyklu. Czekalam na okres, ale w dniu w ktorym mial sie pojawic odczulam wrazenie sluzu. Okres sie nie pojawil, ale 7 dni pozniej mialam lekkie plamienie (doslownie bardzo leciutkie), ale ani sladu "normalnego" okresu. Czytalam, ze moze wystapic plamienie spowodowane zagniezdzeniem sie jajeczka w macicy, ale w czasie spodziwanego okresu. U mnie wystapiloby ono po okolo 7 dniach. A teraz jest 44 dzien cyklu (gdyby bylo jajeczkowanie to w 32 dniu cyklu). Nie wiem czy isc do lekarz juz teraz czy jeszcze poczekac, poniewaz gdyby to byla ciaza to chyba by jej tak szybko nie potwierdzil. Aha, robilam test w 39 dc (okolo 7 dni po przypuszczanej owulacji), ale wyszedl negatywny. Troche sie tym martwie, bo cos takiego zdarza mi sie po raz pierwszy. Moze ktoras z Was znalaby odpowiedz?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gorzata Re: Plamienie IP: *.* 14.04.02, 16:44
      U mnie okazało się, że jestem w ciąży!!!! Było to małe plamienie i pojawiło się 10 dni po dacie, kiedy miałam dostać okres!
      • Gość: dino Re: Plamienie IP: *.* 15.04.02, 14:05
        Czesc,najlepiej zrob sobie test. Powinien rozwiac twoje watpliwosci. Jesli wyjdzie pozytywny jest sie czym cieszyc ale nie ma sie co martwic jesli wyjdzie negatywny, bo moze byc za malo czuly.Napisz koniecznie jaki wynik!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka