Dodaj do ulubionych

I JA JESTEM MAMĄ!!!

IP: *.* 25.05.02, 16:48
Udało się przed Dniem Matki! :-)W nocy z niedzieli na poniedziałek o 2.35 urodziłam najśliczniejszą na świecie Karolinkę. Poszło dość szybko, o 22.30 byłam w szpitalu ze skurczami co 10-15 minut, więc jeszcze dość rzadkimi. Poród nie był najłatwiejszy - skończyło się pęknięciem szyjki i łyżeczkowaniem macicy, ale co tam! Mała ważyła 3030 g i mierzyła 50 cm.Od czwartku jesteśmy w domu i mogłabym całymi dniami wpatrywać się w córeńkę :-)A tu możecie Ją obejrzeć :-) : www.karolinka-sadalska.prv.plBuziakiNajszczęśliwsza na świecie Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: AnetaLelonek Re: I JA JESTEM MAMĄ!!! IP: *.* 25.05.02, 21:06
      Gratulacje :-) :-) :-) Niech córcia rośnie zrowo!!!!PS ja też jestem mamą od 14,5 m-ca a pozatym zostane ponownie mamusia we wrześniu :-)pap :hello:
    • Gość: dorotaM Re: I JA JESTEM MAMĄ!!! IP: *.* 26.05.02, 11:34
      Pozdrowienia i serdeczne gratulacje!Zyczę dużo zdrowia,cierpliwości i radości z córeczki.Trzymajcie się ciepło.Niech wam słoneczko pięknie świeci!!!Dorota.
    • Gość: Dyska_ Re: I JA JESTEM MAMĄ!!! IP: *.* 26.05.02, 15:33
      Gratulacje i zyczenia samych radosnych chwil ze swoim bobaskiem :)Edyta :hello:
    • Gość: suzimuzi Re: I JA JESTEM MAMĄ!!! IP: *.* 27.05.02, 07:48
      Zlozylam Ci juz gratulacje na Twojej stronie.Tu jeszcze raz zycze Ci wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen, pociechy z dzidzi i samych radosnych dni.A Karolince by rosla zdrowa i szczesliwa i by byla oczkiem w glowie swoich rodzicow :) :love::bic:Suzann Do zyczen dolaczaja Jas i Izaczek :)
    • Gość: mimi Re: I JA JESTEM MAMĄ!!! IP: *.* 28.05.02, 13:39
      Wspaniale! Najważniejsze, że obie czujecie się dobrze. Wszystkiego najlepszego, zdrówka, w miarę przespanych nocy i wielu "uśmiechniętych" dni. Justyna.
    • Gość: Ania1 Re: I JA JESTEM MAMĄ!!! IP: *.* 29.05.02, 14:53
      OGROMNE GRATULACJE OD ANI I 6-TYG. OLI!!!!!:love:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka