Dodaj do ulubionych

ZAWROTY GLOWY

IP: *.* 07.06.02, 15:24
Czy ktoras z Was na to cierpi ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Muchgrab Re: ZAWROTY GLOWY IP: *.* 07.06.02, 16:12
      Cześć,miałam zawroty głowy, ale przy diecie dla kobiet z cukrzycą ciężarnych. Lekarz kazał mi od czasu do czasu coś zjeść słodkiego i pomogło. Zawroty głowy dokuczały mi nawet w nocy.PozdrawiamGoska&28 tyg Kubus
    • Gość: AgnieszkaP. Re: ZAWROTY GLOWY IP: *.* 07.06.02, 20:15
      Ja miałam zawroty głowy w drugiej ciąży ( przy pierwszej zero ), przez pierwsze 3-4 miesiące ( w tym samym czasie kiedy nękały mnie nudności itp. ). Potem przeszły i pojawiły się pod sam koniec ( ostatnie 2-3 tygodnie przed porodem ) ale w tym czasie miałam trochę problemów z ciśnieniem. Agnieszka
    • Gość: aneea Re: ZAWROTY GLOWY IP: *.* 08.06.02, 20:22
      ja mialam dosc dlugo zawroty glowy w II trymestrze. Lekarz mowil, ze to normalne i nie ma na to "lekarstwa". Trzeba uwazac na siebie, powoli wstawac itp. Podobno jesli zawroty glowy sie nasilaja nalezy zglosic sie do neurologa.Tyle z moich doswiadczen :)pozdrawiam cieplo, An.
    • Gość: MelaBlonda Re: ZAWROTY GLOWY IP: *.* 09.06.02, 12:50
      Także mi się zdarzają, ale cóż... Po prostu nie można robić gwałtownych ruchów i zrywać się nagle po coś. Poza tym, to chyba nie są strasznie szkodliwe. Tyle, że nieprzyjemne. Podobno ciężarne z niskim ciśnieniem tak mają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka