Dodaj do ulubionych

bol plecow

IP: *.* 03.07.02, 14:36
Mam termin za 4 tygodnie, i od kilku dni bardzo uciazliwy bol plecow, nie tyje ostatnio wiec czemu teraz, tak nagle? Nie ma na to wplywu czy chodze, stoje , leze, od czasu do czasu czuje jakbym dostawala kijem po nerkach. Nie mialam tak w pierwszej ciazy, to pewnie normalne, ale moze mozna cos z tym zrobic. Pozdrawiam Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: agnes Re: bol plecow IP: *.* 03.07.02, 19:29
      Cześć Kasiu.Myślę, że to dzidziuś tak się ułożył (może brzuszek się obniżył?) i uciska zakończenia nerwowe. Jedyne co możesz zrobić to odpoczywać.Pozdrawiam.jaga
    • Gość: MartusiaBe Re: bol plecow IP: *.* 04.07.02, 11:38
      Kasiu,Na ostatnim USG wyszło mi ,iż mam zastój ciążowy w nerkach. Objawy są bardzo podobne - silne bóle w plecach. Początkowo ja również sądziłam, iż jest to ból kręg. Mam tylko jedną radę - idź do lekarza. Może być to tylko kręg. i byłoby to normalne przy naszych zaawansowanych brzuszkach ale może coś się dziać z nereczkami. PozdrawiamMarta
      • Gość: franciszek Re: bol plecow IP: *.* 05.07.02, 23:12
        Dziekuje za odpowiedzi, ide na wizyte w poniedzialek to sie zapytam , chociaz tu w Stanach na tym ubezpieczeniu co mam to trudno z lekarzem slowo zamienic, wpada: ok? zanim cos powiem wypada z gabinetu, ale sprobuje dla wlasnego dobra.A ja kiedys mialam problemy z nerkami, jakies zapalenie, juz dawno i przy pierwszej ciazy nic mi sie nie dzialo, moze masz racje? Dowiem sie . Pozdrawiam Kasia
        • Gość: franciszek Re: bol plecow IP: *.* 08.07.02, 18:03
          Lekarz powiedzial bez badania ze to normalne,na tym etapie ciazy. Wiec za jakies 4 tygodnie powinno mi przejsc, super!!! Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka