Dodaj do ulubionych

kłucie w brzuchu

IP: *.* 20.08.02, 16:41
Drogie Mamy,Czy któraś z Was też miała tę przykrą dolegliwość kłucia w brzuchu w trzecim trymestrze ciąży? Kłuje mnie rzadko, ale za to ból jest dość przejmujący, do tego że stopnia, że nie pozwala spać w nocy. Samo kłucie jest na wysokości pępka i mam wrażenie, że tuż pod skórą. Mój lekarz stwierdził, że "jak urodzę to minie" - cytat. Mimo jego lekkiego potraktowania problemu, ja dalej obawiam się, że to może być coś niedobrego dla maluszka. Co o tym sądzicie? Asia
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa21 Re: kłucie w brzuchu IP: *.* 20.08.02, 19:30
      witajsmilemialam podobne dolegliwosci( juz minely ) bo zmienilam lekarza. poniewaz tez uslyszlalam ze po ciazy pani minieNowy lekarz poprostu przepisal mi doraznie nospe i dolegliwosci ustaly jak reka odjal pozatym lekarz ktory tak mowi...........zastanow sie czy dobralas sobie odpowiedniego lekarza...trzymaj sieEwa
    • Gość: czarnotka Re: kłucie w brzuchu IP: *.* 21.08.02, 22:49
      Jeśli lekarz to lekceważy - zmień lekarza ! Te kłucia to pewnie rozciągające się więzadła macicy albo lekkie skurcze. Też to miałam . Pozdrawiam - Aga
      • Gość: MelaBlonda Re: kłucie w brzuchu IP: *.* 26.08.02, 20:08
        Czy rzeczywiście, jeśli lekarz nie przepisuje tabletek na każdą dolegliwość, trzeba go od razu "zwalniać"?
        • Gość: Ewa21 Re: kłucie w brzuchu IP: *.* 27.08.02, 07:25
          Lekcewazenie dolegliwosci i ignorowoanie ich przez lekarza nie jest chyba dobrym swiadectwem lekarza!!! pozatym po co ma bolec jak nie musipozdrawiamEwa
          • Gość: MelaBlonda Re: kłucie w brzuchu IP: *.* 27.08.02, 17:31
            A jak musi? To od razu prochy? Tak tylko się pytam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka