Gość: joanna2 IP: *.* 02.12.02, 19:04 witam wszystkie mamusie. czy jest wśród was kobitka, która tak jak ja musi leżeć w pozycji horyzontalnej do końca czyli do kwietnia 2003 roku? pozdrawiam i czekam. razem lepiej leżeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alicjasylwia Re: ciąża przeleżana IP: *.* 07.12.02, 12:00 Kochana! Ja prawdopodobnie będę leżeć aż do lipca, bo mam krwiaka w macicy i grozi mi krowtok. Zaczynam 4 tydzień leżenia i już dostaję cholery!!!A co u Ciebie? Czemu musisz polegiwać? Napisz szybko, będziemy smędzić tu, a nie domownikomŚciskam mocno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majowapierwiastka Re: ciąża przeleżana IP: *.* 18.12.02, 10:47 Witaj Joanno!W tej chwili nie muszę leżeć, ale zaczęłam ciążę od trzech pobytów w szpitalu w sumie 50 dni. Wiem więc co to znaczy bezwarunkowo leżeć. Teraz (19 tydzień) nadal nie jest różowo - mam nisko schodzące łożysko. Nie wolno mi nic konkretnego robić. Cieszę się jednak, że jestem w domku i nie muszę leżeć. Od tygodnia czuję jak dzidzia się wierci i trochę mnie to uspokaja.Życzę ci wiele cierpliwości w leżeniu i powodzenia w zmaganiach. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AneczkaG Re: ciąża przeleżana IP: *.* 22.12.02, 13:34 Asiu, ja pewnie też do kwietnia. mam termin na 1.04.2003.Aneczka Odpowiedz Link Zgłoś