Dodaj do ulubionych

Pytanko - ważne

IP: *.* 22.01.03, 00:39
Jestem w 26 tygodniu ciąży i dzisiaj podczas rutynowego badania lekarskiego, lekarz stwierdził, że na szyjce macicy mam torbiel (wyczuł właściwie). Dodał przy tym, że to nic groźnego, że to się czasem pojawia. Usuną mi przy porodzie, albo po.Co o tym myślicie? Czy któraś z Was miała coś takiego.Cytrynka z maleństwem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Siunia Re: Pytanko - ważne - nie martw się IP: *.* 27.01.03, 01:34
      Moja koleżanka miała podobna sytuacje.Stresowała się i okazało się to zbyteczne.Po porodzie mieli się tym zająć lekarze. A okazało sie to "chwilowa" zmiane na tle hormonalnym :)Zatem to nie musi być nic groźnego.Narazie zajmij sie brzusiem i nie dokładaj sobie stresówPozdrawiam- Siunia
      • Gość: Cytrynka Re: Pytanko - ważne - nie martw się IP: *.* 27.01.03, 07:16
        SiuniuBardzo dziękuję za odpowiedź. Już się uspokoiłam, choć na początku troszkę spanikowałam. Ale faktem jest, że teraz powinnam zająć się dzidzią, która rośnie w moim brzuszku, a nie denerwować niepotrzebnie czymś, na co i tak teraz nie mam wpływu. Jeszcze raz bardzo dziękuję.Cytrynka
      • Gość: ZuziaZwierzchowska Re: Pytanko - ważne - nie martw się IP: *.* 27.01.03, 19:22
        Cześć Cytrynko!Powiem to co dziewczyny-to żaden problem.Mnie doktor też odkrył takie torbielki,powiedział też,że mogą być przyczyną większego dyskomfortu przy badaniu ale że nie są groźne i często pojawiają sie właśnie w ciąży.Mają nawet swoją nazwę od jakiegoś nazwiska ale nie pamiętam. Pozdrawiam Z.
        • Gość: Aleksandra Re: Pytanko - ważne - nie martw się IP: *.* 28.01.03, 22:54
          Cytrynko,Mam nadzieję,że naprawdę już jesteś spokojniejsza.Czasem w ciąży "wychodzą" jakieś dziwne rzeczy,które na ogół potem znikają,albo "zmieniają charakter".Nie martw się,masz w Sobie cudowną istotkę i zobaczysz,że wraz z jej urodzeniem znikną problemy.Taki już jest ten świat.Trzymaj się cieplutko i uszka do góry.Alex

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka