Gość: irenapodolak
IP: *.*
19.02.03, 22:33
Osiem lat temu urodziłam piekna coreczke--5 kg zywej wagi 62 cm wzrostu,codo!Ale,ale.....przytyłam w ciazy 50----powtarzam 50 kg!!Ciaza przebiegała bez zarzutu,zadnej cokrzycy ani nadmiernego jedzenia!!Lekarz nie potrafił mi powiedziec dlaczego tak sie dzieje!Jak pomyslałam o kolejnej ciazy to robiło mi sie słabo...7 lat zajeło mi dochodzenie do wagi sprzed ciazy!Czyli 56 kg,cieszyłam sie całe 2 miesiace swoim wygladem-----okazało sie ze jestem w ciazy,NA POMOC ZNOWU ZAMIENIE SIE W POTWORA!!!4 miesiace temu urodziłam slicznego synka 5 kg---60 cm wzrostu,przytyłam 40 kg......rece mi opadaja jak patrze w lustro.PYTANIE:dlaczego we wszystkich gazetach pokazuja mamy idealne!?Szczuplutkie zgrabniutkie....jestem pewna ze jest wiecej takich kobiet jak ja,i lepiej by sie poczuły gdyby pisano takze o nich!!TO JEST NIESPRAWIEDLIWE ze o nas nigdzie nie pisza a takze to ze jedne kobiety tyja 12 kg a inne....50!Nie załamujcie rak grube mamy!jestem z wami jak macie ochote to napiszcie do mnie bedziemy sie nawzajem pocieszac i odchudzac,jeszcze pokazemy tym chudzielcom ze tez mozemy byc atrakcyjne!!!Pozdrawiam serdecznie.Irena