Dodaj do ulubionych

szkola rodzenia

IP: *.* 24.02.03, 14:15
Witam serdecznie!Jestem w 22 tyg. ciazy i zastanawiam sie juz nad jakas szkola rodzenia.W zwiazku z tym, ze jestem tu nowa i nie znam zbytnio Krakowa prosze o polecenie mi jakies przyjaznej szkolki dla mam , najlepiej w okolicach Woli Duchackiej, ale niekoniecznie.Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: dargun Re: szkola rodzenia IP: *.* 24.02.03, 21:50
      :)ja wybieram sie do żeromskeigo - jest za darmo!!! pozdrawiampacia i bobo
      • Gość: Izabela1 Re: szkola rodzenia i nie tylko... IP: *.* 25.02.03, 08:59
        Ja też z Krakowa. Powiedzcie co słyszałyście o Żeromskim? Bo ja dobre opinie od kilku bliskich osób ale na stronach fundacji rodzić po ludzku nie najlepiej opisuja ten szpital. To jak to w końcu jest?
        • Gość: marzenamiko Re: szkola rodzenia i nie tylko... IP: *.* 25.02.03, 13:32
          Czesc, Ja też jestem z Krakowa. Termin porodu mam na 15 czerwca. Ostatnio byłam sobie pooglądać porodówki, byłam też w Żeromskim. wszystko niby jest ok, czyściutko, nowe płytki itp. ale obsługa bardzo niemiła.. Nie wiem czy wszystkie kobiety na tym oddziale sa takie, ale te, które spotkałam nie robiądobrego wrażenia.. Dlatego chyba jednak zdecyduje się na poród w szpitalu na Siemiradzkiego
    • Gość: marzenamiko Re: szkola rodzenia IP: *.* 25.02.03, 13:36
      Cześć, Jestem teraz w 24 tygodniu ciąży, chcę się zapisać do szkoły rodzenia, dzwoniłam nawet do jednej na al. Słowackiego. Poleciła mi tą szkołę koleżanka, jak chcesz to podam Ci namiary.. Pozdrawiam, Może spotkamy się na zajęciachsmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka