Dodaj do ulubionych

bóle kręgosłupa

IP: *.* 07.03.03, 10:41
Kobietki! Poradźcie, proszę. Ostatnio nasilają mi się bóle kręgosłupa. Nie mogę wieczorem zasnąć, bo kiedy leżę na boku mam wrazenie, jakby miał się za chwilę rozlecieć. Wykonuję proste ćwiczenia, ale to nie wiele daje. Co jeszcze mogę zrobić? Wiem, że basen mógłby pomóc, ale jak tu się przemóc i wejść na ten basen jako Muminek? A może któraś z Was chodzi na basen? Czy któraś z Was też ma bóle w mostku?
Obserwuj wątek
    • Gość: betik Re: bóle kręgosłupa IP: *.* 07.03.03, 11:49
      Cześćmnie pomaga 15 minut leżena na plecach (najlepiej na podłodze, warto podłożyć koc)z nogami wyłożonymi na krzesło, ugięte pod kątem 90 stopni. Wstaje po tym jak nowo narodzona.Betik i 20 tygodniowy maluch
    • Gość: Polka05020902 Re: bóle kręgosłupa IP: *.* 07.03.03, 13:33
      Ja się nie przejmowałam wyglądem chodzącąc na basen. A chodziłam popływać sobie jeszcze w 37 tyg. ciąży. Co prawda wprawiałam w osłupienie towarzystwo bo pływałam nie jak jakiś ociężały wieloryb tylko ciągłe nawroty raz żabką raz krowlem. A potem jeszcze większy był szok, gdy rozbierałam się pod prysznicem aby umyć się po po basenie. Uwierz, bawiły mnie te wszystkie zszokowane spojrzenia. Dzięki temu kondycję miałam pierwszorzędną. I tego Tobie życzę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka