ewelina-e12 07.01.07, 09:29 Cześć, mam dżinsy i ogrodniczki, ale po domu wolałabym nosić coś wygodniejszego. I dres i leginsy uciskają mnie w pasie. Macie jakieś patenty, pomysły itp. Sa dresy dla ciężarnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda1234 Re: W czym chodzicie po domu? 07.01.07, 09:36 ja mam spodnie dresowe (kupione w H&M) - bardzo wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
asiekok Re: W czym chodzicie po domu? 07.01.07, 10:03 Musisz miec taki dres, ktory nie uciska. Poszukaj sobie taki co ma wciagana gumke i sznurek. Mozesz wtedy ewentualnie gumke zmienic albo calkiem wyjac. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.k1 Re: W czym chodzicie po domu? 07.01.07, 10:06 Ja przez całą ciażę chodzę w zwykłym dresie, tyle że gumkę mam pod brzuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
mimarika Re: W czym chodzicie po domu? 07.01.07, 11:08 po prostu kupiłam sobie legginsy oraz spodnie dresowe dla kobiet w ciąży i w nich chodzę w domku. Do pracy akurat w dżinsach nie mogę chodzić, ale mam rewelacyjną krawcową, która ratuje mnie w tym "okrągłym" czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
kja1 Re: W czym chodzicie po domu? 07.01.07, 13:16 dresy - najwygodniej. A gdybyś miała za daleko sklep dla cieżarnych, albo był drogo, a rozmairy duuze, kup sobie zwykłe dresy rozmiar większe niz normalnie. Mam na myśli M za S, L za M itd. Noszone pod brzuchem na dalszym etapie są niewygodne bo spadają i uciskają pod brzuchem, to moja opinia Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: W czym chodzicie po domu? 07.01.07, 13:19 Ja stosowałam luźne spódnice i kicki typu wór, ale to było latem... Odpowiedz Link Zgłoś