marion11 05.04.03, 08:42 Poradzcie, prosze cos na sucha skore na brzuszku. Mam strasznie sucha skore na brzuszku, smarowalam balsamem i nic, oliwka i nic. Maluszek ma juz 22 tygodnie Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agataz77 Re: Suchy brzuszek 05.04.03, 22:04 Ja co prawda nie mam takiego suchego brzucha, jestem w 39 tyg. stosuję i polecam maść Fissan, cena ok. 20 zł, do kupienia w aptekach (czasami są braki). Acha i nie mam rozstępów jak dotychczas. Agata Odpowiedz Link Zgłoś
barbamama Re: Suchy brzuszek 05.04.03, 22:25 Masz taki jak mój tzn brzuszek , idź do lekarza i popros na receptę krem z witA taki dla dzieci, przepisuje się ten krem dla dzieciaczków mających kłopoty ze suchą skórą z powodów alergicznych lub w ogóle z powodu suchej skóry. Używam tego kremu razem z moją Zuzką i działa rewelacyjnie, zniknęło uczucie wręcz "palenia " i "szczypania" suchej skóry do tego napiętej na brzuchu. Naprawdę polecam , w aptece robią ten krem za 5 zł Trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
ruta8 Re: Suchy brzuszek 09.04.03, 10:39 a moze sprobuj oliwke ze slodkich migdalow, do kupienia chyba w aptece. ja tez mam sucha skore i to raczej mi pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś