alfa156 29.01.07, 17:09 Tam gdzie chcę rodzić, czyli na Karowej, ani nie golą ani nie robią lewatywy. To co samej w domku, czy zdać się na naturę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba12312003 Re: lewatywa samemu ??? 29.01.07, 21:31 Co do lewatywy..spytać w aptece czy nie można nabyć....pewna jestem do czopków...to nic nienormalnego i nieprzyjemnego...a w domu to jeszcze wygodniej i dystretniej. Mnie na początku porodu przeczysciło co jest normalne, tak więc jedna lewatywa wystarczyła( choć robiono mi w szpitalu...wolałabym w domciu sama)....golić też goliłam się sama w domciu Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_darc Re: lewatywa samemu ??? 30.01.07, 09:37 mi na szkole rodzenia mowili co innego. ze nie robia tego obowiazkowo ale jak chcesz to bardzo prosze (pewna tak w zasadzie jestem jedynie co do lewatywy). ja bym sobie sama zrobila na Twoim miejscu i jedno i drugie - sama tak zamierzam chyba jakos tak hmmm mimo wszystko przyjemniej niz jakby miala to robic np polozna pzdr, a. Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: lewatywa samemu ??? 30.01.07, 09:42 z całą pewnością można kupić w aptece. Pytaj o "enema" Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: lewatywa samemu ??? 30.01.07, 09:43 www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=2511 Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: lewatywa samemu ??? 30.01.07, 09:49 Tak wiem że można kupić, i fakt lewatywy zdecydowanie mnie nie przeraża. Chodziło mi tylko,czy to bezpieczne samemu w domku. Musze sobie kupić, i mieć juz w zapasie, nie wiadomo co Julka wymysli. Będę się czuła bardziej komfortowo Odpowiedz Link Zgłoś