ropuchaa 07.02.07, 22:27 czy po 10 dniach od stosunku już wyjdzie prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yola13 Re: kiedy test????????????????????????????? ?? 07.02.07, 22:28 wrzuc w wyszukiwarkę, takich tematów juz było multum Odpowiedz Link Zgłoś
ropuchaa Re: kiedy test????????????????????????????? ?? 07.02.07, 22:30 jak nie wiesz to nie pisz Odpowiedz Link Zgłoś
beatar9 Re: kiedy test????????????????????????????? ?? 07.02.07, 23:09 Witam,nie wiem czy chciałabyś zobaczyć kreseczki czy nie...jeśli tak to rozumiem doskonale co czujesz;ja zrobiłam po terminie @ i wyszła blada,ale powtórzyłam za kilka dni i mój mąż miał prezent na rocznicę;radziłabym Ci uzbroić się w cierpliwość i poczekać-wynik będzie czytelniejszy,pozdrawiam Ps.nie wiem po co wchodzić w post i pisać w ten sposób Odpowiedz Link Zgłoś
eps Re: ulotka, ulotka 08.02.07, 08:36 lepiej poczekać do terminu miesiaczki a najlepiej kilka dni po terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
iksik7 Re: w dniu spodziewanej @ 08.02.07, 10:01 ja też robiłam wg terminu z ulotki i test był neg. w dniu spodziewanej @ wyszedł pozytywny. Odpowiedz Link Zgłoś
i_ka Re: Na każdym teście jest instrukcja obsługi. n/t 08.02.07, 12:05 ja zrobilam test kilka dni przed miesiaczka, bo mialam przeczucia ze zaszlam i wyszlo normalnie.moze kreseczka byla troche blada, ale mozna bylo odczytac wynik. Odpowiedz Link Zgłoś